Fais-SKA

Monday, 2 September 2013

Terima Kasih Cik Akak N-A-O-M-E-I

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam dari SKA =) harap korang sentiasa sihat disamping orang tersayang. Alhamdulillah masih diberi peluang untuk update entri pada hari ini. Korang nampak tak header cun kat atas?? Ni header blog Cik Akak Naomei (pinjam header jap ye kak). Pasti dah ramai yang kenal Cik Akak ni, seorang blogger baru yang meningkat naik =). Ambe yang dah lama dalam dunia blogging pun tak terkejar rasanya nak hebat macam Cik Akak. Cik Akak ni seorang yang tabah, baik hati, mesra, pemurah dan boleh di kenali sebagai "Doktor Cinta". Hehe bab-bab cinta memang bagi kat akak ni la, banyak nasihat dan tips dia kongsi  di blognya. Kalau korang nak kenal dengan Cik Akak ni, picit je header kat atas  =).


Orang berbudi kita berbahasa,
Cik Akak memberi Ambe merasa.

Sebenarnya ambe baru je terima hadiah dari Cik Akak dari segmen "Klik-Klik Syawal By Cik Akak Comel". Pemenang yang lain dah terima hadiah 30 Ogos lagi, ambe jugak yang lambat, takpe..hero tak gaduh-gaduh punya hehe. Alhamdulillah, terima kasih banyak ye kak atas hadiah yang ohsem ni =). Ambe suka cenderahati dari Sarawak tu dan majalah Mastika memang bahan bacaan kegemaran ambe. Terima kasih juga atas sijil penghargaan yang diberi, first time ambe terima hadiah macam ni. Sebagai seorang blogger, bukan hadiah yang diharapkan, tetapi ikatan silaturrahim yang perlu dipupuk =). Sama-samalah kita support blogger yang ada. Wassalam.


P/s : Minyak petrol ron95 dan diesel naik 20sen seliter bermula tengah malam ni..moh ler kita keluar isi minyak ramai-ramai (geleng pale jap).



Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

32 comments:

  1. wahhh, Cik Akak bagi sijil lagi tuu >,<
    Best laa org tuu..
    heheee

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.

    Aduhai..part geleng kepala minyak naik tu buat akak tersengih jap fais,hahaha

    Wahh, banyak dapat tu fais. ^_^

    ReplyDelete
  3. hihihi,, bestnya dapat hadiah dari blogger, lagi-lagi blogger sporting macam cik akak....

    ReplyDelete
  4. wahhh!!!tahniah bro!!!!!buleh bace majalah kalau busan2x...huhuhuh!!!!

    ReplyDelete
  5. makseh atas entrinya dik..hahaha..tak sangka pula kan...hihi...

    yang majalah wanita tu bagi kat embak adik je lah...hihi....:)

    ReplyDelete
  6. Tahniah Fais, ole2 dari serawak dari cik akak...sungguh istimewa.

    ReplyDelete
  7. Assalam.. Tahniah Fais. Rezeki merdeka, dtg jauh dari seberang laut tu :)

    ReplyDelete
  8. tahniah fais...rezeki tu..alhamdulillah...

    ReplyDelete
  9. wah..tahniah yer..akak pun br dapat hadiah dr cik akak...

    ReplyDelete
  10. wah bestnyer dpt hadiah.. sijil pun dpt? wow.. hehehe..

    ReplyDelete
  11. bku baru tu.. nk pnjm bleh ? hehe

    ReplyDelete
  12. Banyaknya hadiah...siap dapat sijil penghargaan lagi...tahniah SKA..

    ReplyDelete
  13. waaaa bestnya dpt byk adiah . .
    Alhamdulillah murah rezeki :)
    Tahniah. .

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah..terima kasih semua =)

    ReplyDelete
  15. tahniah S.K.A..gELENG sama2 jugak RON 95 naik 20 sen . . tengah geleng geleng lagi ni..

    ReplyDelete
  16. tahniah2..murah rezeki..alhamdulillah

    ReplyDelete
  17. tahniah.. bestnya dapat hadiah.. :)

    ReplyDelete
  18. ehehe leaps bace pas pas la kat kite org same...ehehe :)

    ReplyDelete
  19. WAH!! tahniah faiz..ni berkat rajinkn..=D

    ReplyDelete
  20. wow! sukenye tgok selambak hadiah tu. hihi

    ReplyDelete
  21. betul tu bro..hero cool je:) apa2 pun tahniah bro^^

    ReplyDelete
  22. bertuah badan yer bila disayangi..hehe... tahniah..

    ReplyDelete
  23. alhamdulillah rezeki fais tahun ni sebagai blogger he3...teruskan join segmen,tunggu bila fais nak buat segmen wink wink...

    ReplyDelete