Fais-SKA

Tuesday, 17 September 2013

Motivasi Pagi - Islam Agamaku

بسم الله الرحمن الرحيم

Astaghfirullah for yesterday, Alhamdulillah for today and Inshaa'Allah for tomorrow






Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

54 comments:

  1. alhamdulillah...good sharing ska...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah kerana buka mata tengok dunia je memang dah islam.. :D

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah,still alive today n still in the good condition :)

    ReplyDelete
  4. terima kasih atas sarapan pagi ni..
    Hello, did you know? just because i'm a muslim blogger, doesn't mean i'm a terrorist

    ReplyDelete
  5. COmelnya org yg pakai niqab itu :D

    ReplyDelete
  6. Alhmdullilh..kita dilahirkn sebagai umat islam..
    seronok dengar motivasi dari prof muhaya..penyampaiannya lembut tpi pernuh dengan makna..=D

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah fais... nice sharing, dapat juga ilmu pagi selasa ni kan...

    ReplyDelete
  8. we're moslem. not terrorist! ;)

    ReplyDelete
  9. Terbaik fais. Itulah sumber makanan utk hati kita. Mudah kan Islam... :)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah...nice sharing f@is :)

    ReplyDelete
  11. Astaghfirullahal'azim.. Alhamdulillah.. Insha Allah.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  12. bersyukur sangat2...

    ReplyDelete
  13. gd sharing utk mood KA yg lemau pagi ni hehehe

    ReplyDelete
  14. Subhanallah, Alhamdulillah, Allahhuakbar. Alhamdulillah saya nur hamizah dilahirkan dalam keadaan islam. Kadang-kadang malu, malu kepada akak-akak, adik-adik, makcik-makcik yang mualaf baru memuluk islam lebih baik cara pengamalan hidup islam dalam diri mereka. Allahhuakbar. Semoga kita semua diberkati dan diredhai oleh Allah :') Hasbunallah wa ni'mal wakil.

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah , lahir sebagai Islam . hi world ! did you know , just because i'm wearing hijab im not terrorist . oke yang ni i loike ! :D

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah..dikurniakan nikmat iman, islam dan ihsan..

    ReplyDelete
  17. I am a Muslim too..Just because I am wearing Hijab, does not mean that I am a terrorist:) - kesan ni paling banyak dirasakan bagi Muslim yang duduk di negara yang majoritinya bukan penganut Islam, macam kami kat sini..

    ReplyDelete
  18. Alhamdullillah..syukur dilahirkan beragama Islam :)

    ReplyDelete
  19. islam agama yang sempurna :)
    hapuskan syiah !

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah..nice sharing fais
    islam agama indah
    yumida isi 3 tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah Allah telah memilih diri ini hadir fitrah dalam Islam. Nikmat yang terbesar dan terindah. :'D

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum.

    Astaghfirullah utk hari semalam, Alhamdulillah utk sgala yang ada pada hari ini dan Inshaa'Allah untuk hari esok yg belum tentu menjelma lagi untuk diri ini.. :)

    ReplyDelete
  23. Terima kasih

    Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar.

    ReplyDelete
  24. biarlah hidupku dan matiku dalam islam

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah... tq sebab share motivasi pagi n saling ingatkn... im proud to be muslim... :)

    ReplyDelete
  26. Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah ...
    motivasi yg bagus sekali.. ^^

    ReplyDelete
  27. Alhamdulillah kita dilahirkan sebagai Muslim Fais...Semoga amal kita diberkati...

    ReplyDelete
  28. ini bukan motivasi pagi dah.. motivasi sebelum tido.. alhamdulillah.. tq.. :)

    ReplyDelete
  29. Suka dengar motivasi dari prof Muhaya, sedap jer dengar & senang nak terima apa yang dikatakannya.

    #aah, praktikal 2 sem, hampir setahun jugak lah. Lame lagi :(

    ReplyDelete
  30. bersyukur dilahirkan sbg seorang muslim :)

    p/s: insyaallah tutor tu deno buat^^

    ReplyDelete
  31. sangat bsyukur dilahirkan sbg Islam..dan Alhamdulillah, bukan Islam hnye pada IC je....

    ReplyDelete
  32. Syukur alhamdulillah hati ini tak pernah terpesong.. hanya Islam

    ReplyDelete
  33. Alhamdulillah, i am a muslim and i am not terrorist :D

    ReplyDelete
  34. I am Muslim..& Aku bukan terrorist..I'm proud to be born as a Muslim :)

    ReplyDelete
  35. Alhamdulillah, bersyukur saya dilahirkan sebagai seorang Islam.

    ReplyDelete