Fais-SKA

Tuesday, 17 September 2013

Motivasi Pagi - Islam Agamaku

بسم الله الرحمن الرحيم

Astaghfirullah for yesterday, Alhamdulillah for today and Inshaa'Allah for tomorrow






Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

54 comments:

  1. alhamdulillah...good sharing ska...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah kerana buka mata tengok dunia je memang dah islam.. :D

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah,still alive today n still in the good condition :)

    ReplyDelete
  4. terima kasih atas sarapan pagi ni..
    Hello, did you know? just because i'm a muslim blogger, doesn't mean i'm a terrorist

    ReplyDelete
  5. COmelnya org yg pakai niqab itu :D

    ReplyDelete
  6. Alhmdullilh..kita dilahirkn sebagai umat islam..
    seronok dengar motivasi dari prof muhaya..penyampaiannya lembut tpi pernuh dengan makna..=D

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah fais... nice sharing, dapat juga ilmu pagi selasa ni kan...

    ReplyDelete
  8. we're moslem. not terrorist! ;)

    ReplyDelete
  9. Terbaik fais. Itulah sumber makanan utk hati kita. Mudah kan Islam... :)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah...nice sharing f@is :)

    ReplyDelete
  11. Astaghfirullahal'azim.. Alhamdulillah.. Insha Allah.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  12. gd sharing utk mood KA yg lemau pagi ni hehehe

    ReplyDelete
  13. Subhanallah, Alhamdulillah, Allahhuakbar. Alhamdulillah saya nur hamizah dilahirkan dalam keadaan islam. Kadang-kadang malu, malu kepada akak-akak, adik-adik, makcik-makcik yang mualaf baru memuluk islam lebih baik cara pengamalan hidup islam dalam diri mereka. Allahhuakbar. Semoga kita semua diberkati dan diredhai oleh Allah :') Hasbunallah wa ni'mal wakil.

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah , lahir sebagai Islam . hi world ! did you know , just because i'm wearing hijab im not terrorist . oke yang ni i loike ! :D

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah..dikurniakan nikmat iman, islam dan ihsan..

    ReplyDelete
  16. I am a Muslim too..Just because I am wearing Hijab, does not mean that I am a terrorist:) - kesan ni paling banyak dirasakan bagi Muslim yang duduk di negara yang majoritinya bukan penganut Islam, macam kami kat sini..

    ReplyDelete
  17. Alhamdullillah..syukur dilahirkan beragama Islam :)

    ReplyDelete
  18. islam agama yang sempurna :)
    hapuskan syiah !

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah..nice sharing fais
    islam agama indah
    yumida isi 3 tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah Allah telah memilih diri ini hadir fitrah dalam Islam. Nikmat yang terbesar dan terindah. :'D

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum.

    Astaghfirullah utk hari semalam, Alhamdulillah utk sgala yang ada pada hari ini dan Inshaa'Allah untuk hari esok yg belum tentu menjelma lagi untuk diri ini.. :)

    ReplyDelete
  22. Terima kasih

    Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar.

    ReplyDelete
  23. biarlah hidupku dan matiku dalam islam

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah... tq sebab share motivasi pagi n saling ingatkn... im proud to be muslim... :)

    ReplyDelete
  25. Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah ...
    motivasi yg bagus sekali.. ^^

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah kita dilahirkan sebagai Muslim Fais...Semoga amal kita diberkati...

    ReplyDelete
  27. ini bukan motivasi pagi dah.. motivasi sebelum tido.. alhamdulillah.. tq.. :)

    ReplyDelete
  28. Suka dengar motivasi dari prof Muhaya, sedap jer dengar & senang nak terima apa yang dikatakannya.

    #aah, praktikal 2 sem, hampir setahun jugak lah. Lame lagi :(

    ReplyDelete
  29. bersyukur dilahirkan sbg seorang muslim :)

    p/s: insyaallah tutor tu deno buat^^

    ReplyDelete
  30. sangat bsyukur dilahirkan sbg Islam..dan Alhamdulillah, bukan Islam hnye pada IC je....

    ReplyDelete
  31. Syukur alhamdulillah hati ini tak pernah terpesong.. hanya Islam

    ReplyDelete
  32. Alhamdulillah, i am a muslim and i am not terrorist :D

    ReplyDelete
  33. I am Muslim..& Aku bukan terrorist..I'm proud to be born as a Muslim :)

    ReplyDelete
  34. Alhamdulillah, bersyukur saya dilahirkan sebagai seorang Islam.

    ReplyDelete