Fais-SKA

Friday, 30 August 2013

Merdeka Raya

بسم الله الرحمن الرحيم


Salam 23 Syawal dari SKA, esok dah Merdeka buat negara tercinta Malaysia =). Malaysia tanah tumpah darahku, alhamdulillah dah masuk ke 56 tahun kita Merdeka dari penjajah. Di sebabkan Merdeka tahun ni disambut dalam bulan Syawal, maknanya kita semua sambut Merdeka Raya la kan huhu. Dah ada ke yang keluar nak sambut malam ambang Merdeka, pasti sambutannya meriah di sesetengah tempat, ape pun janganlah sampai terleka. Buat pasangan yang akan mendapat cahaya mata pada esok hari, tahniah ambe ucapkan, tengok la esok, mesti ada "Bayi Merdeka" dalam berita =)


Jum sama-sama kita memanjatkan kesyukuran kepada Allah, atas nikmat yang melimpah ruah di bumi Malaysia tercinta =). Selain itu hindarkan la diri kita ni dari dijajah oleh nafsu yang tak elok. Fahamilah maksud Merdeka yang sebenar. Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 56 buat seluruh rakyat Malaysia. Wassalam..

P/s : Jum sama-sama dengar muzik instrumental Untukmu Malaysia dari pemuzik genius bro Azhar =)..




Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

48 comments:

  1. hihi,kita pun baru buat entry merdeka..semoga negara kita kekal aman,amin

    ReplyDelete
  2. a'ah..selalu mesti kuar kat paper esok pasal bayi merdeka..hihi selamat merdeka bro..:)

    ReplyDelete
  3. selamat hari merdeka!!!!!huhuuhuh..terbaeeekkk!!!!

    ReplyDelete
  4. Selamat menyambut kemerdekaan yang ke56 bro. lagu waris baru sempena merdeka ni pun sedap jugak, sape lg ntah yg nyanyi...xkenal name...ehehe :)

    ps: mlm2 jangan merempit yerrr

    ReplyDelete
  5. Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 56 buat fais..

    ReplyDelete
  6. selamat menyambut hari merdeka.. :)

    ReplyDelete
  7. Merdeka..Merdeka..Merdeka..!! :-)

    ReplyDelete
  8. Salam kemerdekaan, Fais
    Merdekakanlah diri dari di jajah...

    ReplyDelete
  9. salam merdeka.. walaupn ngra kita dah bebas dri penjajahan komunis*ke ada lagi skrg? heheh* smga penjajahan minda n sosial xde lam diri kitaaa... =)

    ReplyDelete
  10. Jiha~ Amin =)

    Fizi~ Slam Merdeka juga Fizi =)

    Bro.P~ Slam Merdeka juga bro =)

    Jiha~ hehehe..mmg best pn =) sbb 2 share..

    Fatin~ Slam MerdekaRaya =)

    Nad~ Merdeka..Merdeka..Merdeka hu3 =) teringin nk laungkn dpan org rmai..

    Buzz~ Slam Merdeka juga =)

    B.Harith~ owhh...kena cek ni kt utube..ha3 orite..xde rempit2 merdeka..duk umah je

    K.Fiza~ Salam Merdeka juga bt Akak =)

    Syahida~ Salam Merdeka juga =)

    K.Eryn~ He3 salam merdekak kak =)

    B.BM~ Inshaa'Allah =) Salam Merdeka juga bt bro BM..

    Mia~ Salam merdeka Mia..hu3..xde da kot..kalau ada meh nk tembak..Amin =)

    ReplyDelete
  11. merdekaa ! merdekaa ! salam merdekaa :DD:

    ReplyDelete
  12. Selamat menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia ke 56 ,merdeka !!! merdeka !!

    ReplyDelete
  13. Salam merdeka...semoga negara kita kekal aman..aminn..

    ReplyDelete
  14. Selamat menyambut kemerdekaan...merdeka minda merdeka jiwa :)

    ReplyDelete
  15. Selamat menyambut merdeka dik fais... hihihihi.... :)

    ReplyDelete
  16. Salam Merdeka SKA & happy weekend too...Kita suka saxophone tu punya sound and of course lagu tu pun best. Sedih pun ada....

    ReplyDelete
  17. selamat menyambut hari kemerdekaan ! hargailah erti kemerdekaan yang sebenar ! :D

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum.

    Selamat menyambut kemerdekaan fais!

    Btul ckp fais, confirm ada berita bayi merdeka,hehehe. Baby dari HBKL confirm ada,hihi

    ReplyDelete
  19. salam kemerdekaan fais.. bersyukur kerana dilahirkan sebagai anak merdeka..

    ReplyDelete
  20. Selamat menyambut hari kemerdekaan pakcikk.! khikhihh
    Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  21. sedap dgar saxophone tuh, dlu teingin nak belajar .. haha eer nye mulut xckup muncung, napas pon tak panjang nak tiup ,, Selamat Hari Merdeka =)

    ReplyDelete
  22. Selamat menyambut hari kemerdekaan!! Tanah tumpahnya darahku slogan tahun ini. Hargailah agama, diri dan juga negara.. :)

    ReplyDelete
  23. selamat hari merdeka fais.. bersukurlah dgn nikmat kemerdekaan yg dikecap sekarang ni.. thnks kongsi doa :D

    ReplyDelete
  24. Selamat Hari Kemerdekaan yang ke 56 FAIS!! ;)

    ReplyDelete
  25. Selamat menyambut Hari Kemerdekaan Fais (maaf lambat ucap ya).

    ReplyDelete
  26. selamat menyambut hari kemerdekaan! semoga keamanan terpelihara. insyaALLAH :)

    ReplyDelete
  27. MERDEKA!...eh eh..rasanya tak terlambat lagi..

    ReplyDelete
  28. salam fais..
    salam merdeka..
    merdeka3x!!!!
    hehehehehe..^^

    ReplyDelete
  29. Selamat menyambut kemerdekaan.. Semoga diri kita merdeka dari pengaruh barat..hehehe

    ReplyDelete
  30. merdeka dari penjajah.. semoga kita pun merdekakan diri :)

    ReplyDelete
  31. salam kemerdekaan dari wilayah selatan :D

    ReplyDelete
  32. salam merdeka faiz..menghayati sejarah2 owg dulu..mnjadi kebanggaan kita..semangat perjuangan mereka terhadap tanah air kita untuk memerdekakn tanah melayu..=D
    merdeka!! merdeka!!

    ReplyDelete
  33. Salam kemerdekaan s.k.a.. Syukur Alhamdulillah negara kita masih aman...

    ReplyDelete
  34. salam kemerdekaan SKA
    alhamdulillah..dilahirkan di negara malaysia tercinta yg aman damai ni

    ReplyDelete
  35. Salam kemerdekaan
    Alhamdulillah, masih banyak nikmat yang dapat kita kecapi di Mesia :)

    ReplyDelete
  36. Salam kemerdekaan bro... heeee =3

    ReplyDelete