Fais-SKA

Friday, 20 September 2013

MINI GIVE AWAY BY T-SHIRT MUDAH TERENGGANU

بسم الله الرحمن الرحيم


Salam Jumaat, alhamdulillah bertemu lagi dengan hari Jumaat yang mulia.
Semalam tengok ramai juga join GA ni, teringin pula nak join =).
Bak kata bro Krole, yang penting syaratnya mudah.
Siapa nak join boleh klik BANNER di atas yup.



Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

53 comments:

  1. Salam Jumaat..selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  2. salam...selamat bersegmen...dah isi tabung nuff anda.

    ReplyDelete
  3. all the best bro :) salam jumaat^^

    ReplyDelete
  4. salam.cantik thsrt tu warna kuning warna kegemaran saya.semoga berjaya. jemputlah ke blog sayavhttp://cahayacinta.com terima kasih. asal saya tak boleh tinggalkan nama website di bahagian "comment as"..

    ReplyDelete
  5. apa2 pun, semoga berjaya ya.. :)

    ReplyDelete
  6. sekarang baju wane kuning dah jd mcm kegilaan la pulak... gagagaga :P

    ReplyDelete
  7. hoho..
    mmg simple,
    gud luck bro,
    ada masa aku join gak.

    ReplyDelete
  8. hehe doa tu kamu bole je copy dgn crtl c.. sorry for right disable click :)

    ReplyDelete
  9. ehe lawa tshirt.selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  10. dah 2,3 kali buka blog lain2 user...dok nmpak baju nie.....last2 nk kena join jugak nieh....= hehe

    ReplyDelete
  11. dik orang ganu mesti support tau...hihi...

    ReplyDelete
  12. salam.. =)

    wahh cam besh dpt tshrt..tp 1 pemenang-1 tshrt je...cam xde chance je..uhhu

    pe pun gud luck ye ^_^

    ReplyDelete
  13. nak jugakkkkkkk.cantik shirtnya

    ReplyDelete
  14. gdluck fais
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  15. Slmt berGA saudara Fais.. All the best! :)

    ReplyDelete
  16. orang ganu kite...mestilah join,ye he3...all the best.kuning...cantik!!!

    ReplyDelete
  17. Menarik baju tu...Moga rezeki anda Fais, semoga berjaya hendaknya!

    p/s: Mungkinkah permintaan fais tertunai kali ini? Sila pastikannya sendiri...

    ReplyDelete
  18. Wahhh.! Baju R4BIA :)
    Goodluckk. :D

    ReplyDelete
  19. Akak ingatkan..kat t-shirt tu nanti tulis 'T-shirt mudah-terengganu'

    Sabar jelah,hehehe. Nama penganjur rupanya..

    Ada rezeki fais, dapat la dua t-shirt dari GA ni dgn yg sblmnya :)

    ReplyDelete
  20. cantik kaler t-shirt dia. All the best ye, mana tau ada rezeki menang.

    ReplyDelete
  21. Selamat bersegmen dan semoga berjaya Fais. Cantik t shirtnya.

    ReplyDelete
  22. Goodluck, tengok gambar ni teringat Mesir. 2 minggu lagi dah nak balik ke sana balik dah.

    ReplyDelete