Fais-SKA

Sunday, 23 June 2013

Jum Cuba Dengar

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam dari SKA buat semua, harap korang sentiasa sihat disamping keluarga tersayang, in.shaa.Allah =). Jum test dengar bacaan ruqyah kat bawah ni. Difahamkan bacaan ruqyah ni sesuai untuk mengesan dan menghalau jin dalam tubuh seseorang. Semalam tengah godek-godek mukabuku, terjumpalah video ni, ambe ada test dengar, mula-mula tu memang la berdebar hehe. Jum sama-sama dengar. Mungkin korang dah pernah dengar, tapi tak salah pun nak dengar lagi kan, tenang je jiwa bila dengar dan hayati ayat Al-Quran.


Ujian Mengesan Jin Dalam Badan
Dengarkan bacaan ruqyah ini sehingga habis, jika rasa tidak selesa, mual, batuk, menguap/ mengantuk, berpeluh atau seram sejuk, berdebar-debar, pening, merasakan ada sesuatu yg bergerak atau berdenyut dlm badan, sendawa atau apa2 shj yg luar biasa itu tandanya ada jin didlm tubuh. dapatkan khidmat nasihat percuma dari kami di halaman Rawatan Islam insyallah kami cuba membantu. (copy n paste)


Klik page Rawatan Islam




Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

31 comments:

  1. alhamdulillah bro~ sebelum dengar berdebar2 krole dbuatnya...tp bla pasang video tu...jd tenang pla huhuhu~ syukur alhamdulillah~

    ReplyDelete
    Replies
    1. he3..mmg berdebar2..sbb kenal sgt suara imam Saad Al-Ghamidi ni, mendayu2 je..tp bila dah dgr tenang je :) alhamdulillah..

      Delete
  2. alhamdulilah , good sharing , bacaan ini selalu dengar tak sangka pula ruqyah , apa pon sekali lagi terima kasih

    ReplyDelete
  3. perkongsiaan yang bagus.. akak pernah bawa mak ke pusat perubatan islam ustaz sharhan.. memang dia amalkan perubatan dengan membaca ayat-ayat suci al-quran.. ubat yang dibekalkan juga makanan sunnah yang terdiri daripada madu, habbtus sauda, air zam2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak kakAiza skit ape?? ustaz sharhan 2 mmg femes bab rawatan islam =) hrap smuanya ok jelh

      Delete
  4. mmm bagus kalau dgr hari2 ni.kalau xade gangguan pon xpe.tp kalau boleh hafal laagiiiii bagus :)

    ReplyDelete
  5. assalam..perkongsian yg bagus... dengar hari2 bagus ni.. :)

    ReplyDelete
  6. mula2 tu surah al fatihah & al baqarah, tapi lepas tu tak tahu surah apa, alhamdulillah tenang jer jiwa dengar.. salam nisfu syaaban (malam ni)

    ReplyDelete
  7. Ada beli cd ayat penghalau jin oleh seorang ustaz ni, tapi kecewa dgn kualiti audio yg tak jelas. Harga rm15, tapi mcm rm5 pulak. Rupa2nya kat intenet pun ada...

    By the way, nice sharing.

    ReplyDelete
  8. Saya tengah dengar. :) Yang ujian mengesan jin dalam badan tu macam pernah terbaca dalam fb. Tapi lagi panjang huraian dia. Memang guna surah Ruqyah ni kan ^^ thank you for sharing.

    ReplyDelete
  9. Dulu aq ada beli VCD, tapi Ustaz ckp jgn pasang sewaktu ngah drive...
    Dah lama xdgr, nie dgr seram sejuk bro...badan aq rasa kurang selesa.
    kerja aq kat site so kdng2 tempat aku kerja tu ada pghuni...
    Nice sharing bro..

    ReplyDelete
  10. salam fais...sori baru je online ni.mak kak lea memang selalu pasang kat rumah,sebab biasalah ayah org bisnes,ada yang 'hantar'.mak jugak kat office di cyberjaya kerja shift.seram...pernah panggil ustaz untuk pulihkan tempat tu..keras huhu..nanti kak lea singgah lagi nak dengar ^^

    ReplyDelete
  11. KakIzah~ Wkmslam..Alhamdulillah, amalkn tiap2 hri..trima kasih =)

    Teena~ hak r btol, lpas 2 sy xpsti surah ape, dia ada sbut jin, syaitan dn nbi Sulaiman..Alhamdulillah =)

    BC~ Alhamdulillah, sama2 kongsi =)

    KakUjie~ xpelah kak, dwnld dr internet je, burn cd n dgr dlam kereta @ kt rmah =) trima kasih..

    Aida~ kalau nk ikotkn..dia ada yg lg pnjg =) tp yg ni rgkasan utk brubat je kot..point2 pntg, most welcome

    Am~ knapa xbleh plak bro dgr dlam kreta?? Rasanya ramai je dgr dlm kreta, in.shaa.Allah kalau sllu dgr mgkin bdan 2 slesa =)

    KakLea~ Kaklea p mn lama mghilang?? ada yg hntar?? ada org khianat ke?? hu3 tmpat2 keras ni sy pn seram sejuk.

    ReplyDelete
  12. dari jumpa b0m0h pawang bagai, baik guna cara Islam mcm nie ..

    ReplyDelete
  13. perkongsian yang baik.
    dan paling penting keep the faith :D

    ReplyDelete
  14. Ana~ In.shaa.Allah =)

    Syuk~ Alhamdulillah =)

    ReplyDelete
  15. perkongsian yang bagus,keep it up
    S.K.A ,terima kasih sebab selalu komen dekat blog kita

    ReplyDelete
  16. bagus didengar hari2,tenang jiwa.lagi bagus kalau dihafal dan diamalkan..

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah, nis pon ada dengar centu jgak. mmg bagus kalau amalkan mendengar ayat ruqyah ni. Di samping itu juga, kita trut disarankan always mmbaca Al-Quran, Al-Mathurat sbg pendinding diri. In shaa Allah. Makhluk2 tu dtg nya dr Allah. Kita pon dtg nya dr Allah. Oleh itu, kita letakkan Allah sbg tempat Pergantungan Utama.
    Nice sharing. :)

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah ok... >_< salu gak dgr surah ni sblm tidur.. thanks for sharing S.K.A.. >_<

    ReplyDelete
  19. :) insyaAllah sama2 kita beramal :) thanks atas info nya ^_^ kdg2 dgr tnpa ambik peduli ttg benefits nya :)

    ReplyDelete
  20. Najihah~ Alhamdulillah, sama2 :)

    KakLatifah~ Hak r..mmg bgus sgt2 :)

    Nies~ Alahamdulillah..betul tu nies :) Dialah sbaik2nya..

    CKJ~ Alahamdulillah :) my pleasure..

    Mia~ In.shaa.Allah :) lpas ni kena ambil pduli la..

    ReplyDelete
  21. bagus sharing...bukan senang nak dapat...hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro.P~ Alhamdulillah, sama2 amalkan =)

      Delete
  22. alhamdulillah... buat masa skrg takda lg gangguan macam tu.
    tenang bila dgr lagu tu.

    ReplyDelete
  23. pernah dengar pasal ni. tapi xpernah cuba

    ReplyDelete