Fais-SKA

Monday, 24 June 2013

Segmen Menang RM50 !

بسم الله الرحمن الرحيم

Tengah godek-godek blog orang lain ternampak pulak segmen ni. Menarik la juga sebab penganjur nak bagi duit Rm50. Rezeki kot, sape yang tak nak kan, manalah tahu menang =). Kalau menang, lepas la juga nak bagi duit raya lebih kat budak-budak nanti hehe. Syarat-syarat pun mudah, klik duit untuk join.

Gambar atas ni duit contoh je, jangan ada yang copy dan print buat duit palsu pula.

Tarikh Tutup 17 July 2013.



Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

31 comments:

  1. alaaaa...baru nk cetak duit palsu gune gmbar ni...takleh lak..huhu...salam pantai timur...;)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen....moga berjaya....nanti dapatlah anak2 buah duit raya lebih kan...?

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen , ,gdluck,,nnti klw menang jgn lupa belanja mkn :)

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen n good luck..

    ReplyDelete
  5. fuuhhhyoo rm 50... good luck...

    ReplyDelete
  6. Cantiknye blog.... jom la singgah my blog... done jd ur follower....

    ReplyDelete
  7. hihi...kalau menang tu bagi cik akak setengah ya dik...
    good luck :)

    ReplyDelete
  8. salam. terima kasih kerana berkongsi. saya pun nak join juga ni. good luck! :)

    ReplyDelete
  9. cm menarik je idea tu.. print buat duit palsu...ekkekkeke :) smga bjyaa!

    ReplyDelete
  10. 25 sorang!!!!cantek!!!!sharing is caring!!!hakhakhak!!!!

    ReplyDelete
  11. tarikh tutup lambat lagi.. good luck adik fais.. :D

    ReplyDelete
  12. macam menarik.. macam nak join jugak.. nantilah aku fikirkan.. hehehehe

    ReplyDelete
  13. segmen apa?.. segmen apa?... ooo.. apa pun, good luck! XD


    ReplyDelete
  14. wah! masyuk bro...gud luck ya...krole doakan moga bro menang yeah! kalau bro menang msti budak2 gumbira raya nnt...dpt angpow lebih huhu

    ReplyDelete
  15. Salam.

    Fais, klau ko dpt, gtau ak k, kita bahagi dua, uih? kekeke

    Good luck, mna tau rezeki ko.. ;)

    ReplyDelete
  16. asal duit cpt je..haha,btw gd luck

    ReplyDelete
  17. duit duit, di mana kau duit...
    good luck ;)

    ReplyDelete
  18. banyak duit tu fais..hehe
    gudluck :)

    ReplyDelete
  19. Selamat bersegmen! ^^ All the best~

    ReplyDelete