Fais-SKA

Tuesday, 11 June 2013

"Segmen headerku comel"

بسم الله الرحمن الرحيم


Harini rasa rajin pulak nak join segmen =) kali ni ambe nak support segmen dari adik Nur Irdina
jum pakat join sebelum tarikh tutup 15 Jun 2013 & syarat yang diberikan pun senang je.


Alhamdulillah, ni header blog ambe yang ke6 dah kot, tak pastilah pulak comel ke tak, tapi manis dipandang tu adalah kot hahaha, yang penting ambe buat sendiri. Okeh, nak cerita la sikit tentang header blog ambe ni. 

1~ Assalamualaikum---> Pembuka bicara bagi umat Islam =)

2~ S.K.A blogspot---> Nama blog ambe, dan Cerita Ceritut Tentangku adalah kisah 360' perjalanan dan idea ambe. Yang baik dan bermanfaat in.shaa.Allah ambe kongsikan kat sini =)

3~ Gambar jejaka poyo sebelah kiri---> Gambar tu melambangkan ambe, hahaha sesuai sangat sebab ambe kalau on laptop je confirm headphone kat telinga, macam berada dalam dunia sendiri je. Ambe pun minat jenama just do it Nike =).

4~ I Love Allah---> Semestinya Allah no1 dalam diri setiap manusia. Allahurabbi =)

5~ I Love Sports---> Kalau tengok kat header tu pun ada gmbar motoGP, kereta F1, logo ManU dan logo Harimau Malaya. Ambe ni memang peminat fanatik sukan permotoran dan bola sepak =) tak sah kalau sehari tak layan astro sports. Tapi ambe takdelah share sangat tentang sukan dalam blog ni, sebab ambe tahu tak semua orang suka sukan. Nanti orang tak nak datang blog ambe susah pulak kan =)

6~ Fais M'zaki---> Okeh yang ni panggilan untuk ambe, nak letak nama sendiri panjang sangat. Panggil Fais jelah yup =) peace yoOo..Wassalam..


Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

26 comments:

  1. menarik je seg tu ^^v ho3.. btw comel header :)

    ReplyDelete
  2. aku rase header ko garang sebab ader ghimau!!hakhakhak....n'way gud luck...gurau jer...'comel' lah...(cam x kene plak)kite lelaki mesti laen macam aku cakap camtuh!!!!jan marah..gurau jer...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.
    Cantik dah header awak ni. Ok pe, sebab design sendiri. Lebih rasa dihargai. Hehe :D
    Thanks sebab follow blog kita :)

    ReplyDelete
  4. Nice laaa. ;)
    All the bestttt!

    ReplyDelete
  5. Comel dah header tuu. he he goodluck =)

    ReplyDelete
  6. memang berbakat buat header ya.. akak sampai sekarang tak reti2.. hehe.. good luck ya fais.. :D

    ReplyDelete
  7. good luck...mudahan menang :)

    ReplyDelete
  8. Mia~ join la :)

    BroPheoniX~ ha3..kita ikot pnaja je, dah tjuk dia cm2 :)

    Liyana~ Wkmslam :) hak r tol2..ok xde hal la..WC

    Nies~ Trima kasih :)

    Nida~ join la..Mekasih :)

    SK~ Sk pnye lg cun :) tQ2

    KakAiza~ he3..bljar slow2 je kakAiza :) trima ksih..

    CikAkak~ Amin :) trima kasih..

    ReplyDelete
  9. slmt bersegmen bro...suka header tu...kreatif, ada nafasnya tersendiri...kalo menang le r blanjew2 hihihi

    ReplyDelete
  10. Salam Fais,
    Header mu cukup menggambarkan personaliti tuan punya blog tapi kurang menggambarkan isi blog (jgn marah ye) Mula2 kesini, ingatkan byk cite tentang sukan...hehe
    Ambe respek sgt...dasat mu! Buat sendiri! S.K.A tu apa maksudnye?
    Eh...lari topik pulak, selamat bersegmen...semoga berjaya! Peace YooOO!

    ReplyDelete
  11. krole~ ha3 bereh2 trima ksih bro :)

    BroBM~ mekasih broBM?? ha3..ye doh 2, bkn xnk smbang sgt psal sukan, tp tkot xsmua suka..jd seimbang la mn yg ptt :) S.K.A?? he3...

    ReplyDelete
  12. selamat bersegmen..rajin eh join segmen :)

    ReplyDelete
  13. assalam,

    tang gamba jejaka poyo tu yg paling comey tu...

    ReplyDelete
  14. haha XD tetiba sy rasa kiut ni entri. ahaha XD Good luck!

    ReplyDelete
  15. Selamat berjaya bro...BTW, gambar jejaka tuh yg ohsem...

    ReplyDelete
  16. Nina~ xrjin sgt :) ikut mood

    Bunda~ Wkmsalam..he3 mekasih bunda :)

    Tracey~ TQ2 :)

    Yana~ TQ :) join la

    Acik~ Mekasih :)

    Ridzwan~ Mekasih boh :)

    ReplyDelete
  17. selamat bersegmen S.K.A.....moga berjaya....

    ReplyDelete
  18. selamat bersegmen..gud luck :)

    ReplyDelete
  19. kakYan~ trima kasih kak :)

    Dila~ trima kasih :)

    ReplyDelete
  20. kak lea tertarik masa first bw ke sini sebab header ska..er fais he3...

    wah itu maksudnya..bagus n kreatif.good luck tau ^^

    ReplyDelete
  21. cool gile header awk.. srius menarik btw u too gud luck

    ReplyDelete
  22. selamat maju jaya.. :) kena terangkan scara terperinci ea.huhu..

    ReplyDelete