Fais-SKA

Sunday, 23 June 2013

Capai Target 2013

بسم الله الرحمن الرحيم


Salam syaaban dari SKA buat semua, harap hujung minggu korang diisi dengan akitviti yang berfaedah =). Bila ambe tengok blog SKA ni kan, sedih pun ada, takpe tahun ni ambe harap blog SKA dapat lah capai target 100 entri. Hahaha target ambe sebenarnya ni, segan juga bila tengok jumlah entri tak cecah pun lagi 100, padahal dah 2 tahun++ ambe dalam dunia blog. Time blogwalking je, mesti nak bandingkan jumlah entri blog korang dengan blog SKA ni. Maju betullah la korang, ambe pula rasa ketinggalan (salute-salute).

Nampak tak??. Baru 86 post + entri yang ni = 87, agak-agak boleh ke capai target 100 entri tahun ni?? 
Jentik pipi tanyalah diri sendiri.


Walaupun baru 87, nampak tak peningkatan pada gambar kat atas ni??. Hehehe ok la tu tahun 2013 makin meningkat, in.shaa.Allah harap makin meningkatlah untuk tahun-tahun akan datang. Selagi tak lalai dari kehidupan seharian sebagai hamba Allah, boleh la nak blogging lagi =). Act tahun 2011 dan 2012 tu ambe jarang sangat online, mungkin sebab kerja, so sibuk je memanjang dekat site. Time tu pun tak minat sangat nak online, apatah lagi idea untuk update blog, kepala sentiasa ingat drawings dan plans je. 

Sekarang tengah cuti panjang, rasa seronok la sikit nak layan blog. Idea pun adalah daripada takde langsung, kalau takde tak jadi hal la. GA dan Segmen sentiasa ada kan. Terima kasihlah yang pernah tagged ambe untuk join Segmen atau GA. Kalau syarat senang dan ada masa confirm ambe join, kalau kena like banyak-banyak dan kena tunggu loading bagai in.shaa.Allah dipertimbangkan. Ape pun happy blogging semua, jum capai target =). Semoga bermanfaat, wassalam.



Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

33 comments:

  1. nnti lama2 akn bertambah jugak :)..selamat berblogging ska

    ReplyDelete
  2. cik akka pon dik..mesti ada target tu..cik akak nak target 1000 entri je...hihi...:)..tapi lom juga sampai..hahaha

    ReplyDelete
  3. akak pula tulis je selagi ada idea dan simpan dalam draf.. kemudian publish bila perlu.. kadang2 tu memang kekeringan idea untuk menulis, cuba buat dulu benda lain.. akak memang tak pernah terget pun berapa entri nak tulis sebab yang penting kualiti dan perkongsian bukannya kuantiti.. hehe.. harap fais terus bersemangat untuk berblog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. he3 sbb skit sgt la sy cuba trget 100 dlu =) in.shaa.Allah slgi bermanfaat sy share je =)

      Delete
  4. Insha Allah dapat capai target tu..
    nnti klau ade rezeki anis dh kerja blog tu x berentry . hehe =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. He3 in.shaa.Allah..rugi la cm2..truskan je slgi mmpu =)

      Delete
  5. boleh capai target 100 entri tu.. insya-Allah :D keep on blogging!

    ReplyDelete
    Replies
    1. In.shaa.Allah =) he3 trima kasih..

      Delete
  6. ayoo...chaiyokk....mst bulehnyerr capai target tu....12 more..
    slmt ber blogging yerr~
    =)

    ReplyDelete
  7. slmt meng 'update' blog...komfem boleh capai target punyer nti....
    sikit jer lagi tu nak capai 100 entry.... hehe
    (-.-)v

    ReplyDelete
    Replies
    1. he3..2 pn kalau rajin la =) trima kasih..

      Delete
  8. x pe jangan give up :) ,teruskan saje :) insyaALLAh nanti sampai ke angka tu

    ReplyDelete
  9. Oh, dah 2 tahun rupanya. Takpe ada 5 bulan lagi, sempat lagi nak capai target. Teena nyer lagi lah.
    Btw, kotak komen Teena dah ok..aritu try & error, tak perasan pulak leh jd cmtu, nseb baik ada org bgtaw. Biasalah blogger baru sume benda nak cuba (sorry TERmembebel kt sini pulak)

    ReplyDelete
  10. semoga s.k.a berjaya capai target tu.. :) dan dpt mcm2 idea nak update blog anda.. >_<

    ReplyDelete
  11. assalam... teruskan usaha..insyaallah akan tercapai sebelum hujung tahun ni..hehe :)

    ReplyDelete
  12. haha.saya pun setahuntapi 41 entri je baru. sedih sedih.. tapi kalo dh cuti tu, memang boleh post byk lpas ni. hehe

    ReplyDelete
  13. keep trying.. insyaallah mesti melebihi target tu nanti :)

    ReplyDelete
  14. Saya punya entri lagi sedih. Ntah ape2 je. 50 pun tak sampai lagi. Kihkih~ teruskan berblog k. Sikit lagi tu nak 100. ^^

    ReplyDelete
  15. wah ni kena update laju2 lagi ni he3...kak lea pun masa mula blogging laju je..tahun ke-2 slow sebab busy benor.sekarang baru nak laju sikit.ikut mood jugak sebenarnya nak update blog..maklumlah blog pun kadang2 dilanda jerebu hehehe

    ReplyDelete
  16. Acik~ In.shaa.Allah =)

    Teena~ Yup, 2thun++ da =) owhhh sokey, try je..mn thu law cntik n bkenan bleh guna je..

    CKJ~ He3..in.shaa.Allah =)

    KakIzah~ Wkmslam..in.shaa.Allah =)

    A.Z~ he3..xpe2, usaha lg, bru sthun =)

    B.C~ In.shaa.Allah =)

    Aida~ He3, xpe..aida bru lg kot dlam dunia blogging..okeh, in.shaa.Allah

    KakLea~ Ha3..blog pn jerebu gak =) KakLea mmg terbeak la, sy tgok entri kakLea lbh 1000 da kot..

    ReplyDelete
  17. Wow...psot tak sampai seratus tapi viewers lebat fais..kemah! maknanya psot fais memang berkualitas! congrats buddy! :)

    ReplyDelete
  18. sikit je lagi nak capat target..insyallah boleh punye..

    ReplyDelete
  19. In shaa Allah. Semoga dapat mencapai target yer. Hehe. Nis pon sikit sangat haa.
    tapi bagi nis, its okay, selagi post kita tu dpt beri manfaat dekat org lain, why not? Hehehe. Slmt berblogging bro faisss.

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum, salam ziarah. Wah, walaupun baru 87 entri sudah ada ramai pengikut. Itu satu perkembangan yang bagus. Walau apa-apapun yang kita tulis dan kongsikan moga segalanya bermanfaat untuk pembaca. Teruskan usaha.

    ReplyDelete
  21. hehehehe... xpe2.. sy un sikit gax..ngee~ insyaAllah boleh punya ^__^

    ReplyDelete
  22. Khamsi~ he3..besa je bro, nk bndingkan dgn org lain lg maju he3..alhamdulillah

    KakLatifah~ he3, in.shaa.Allah :)

    Nies~ In.shaa.Allah :) blog nies pn best ape..maju lg dri blog SKA ni..

    T.I~ Wkmslam :) he3..tp tgok juga dah brpa thun ambe berblogging..2thun..tp pgikut bru 200++..in.shaa.Allah, trima kasih yup

    Mia~ Ha3, skit la sgt =) in.shaa.Allah..

    ReplyDelete
  23. insyaallah..sikit je lagi nak lepas target..ape2 pun bia tak berkuantiti tapi berkualiti...keep it up bro..huhu

    ReplyDelete
  24. bwat x tau jer angka tuh...nanti ko mesti terkejut silap aribulan terus cecah ke angka 3...huhuhuhuhh!!!!

    ReplyDelete
  25. Ana~ In.shaa.Allah..

    Mila~ Oyeh, tq2 =)

    Bro P~ Ha3..tu pn kalau ambe rajin..tp xsmpai la kot 3agka..kui3

    ReplyDelete