Fais-SKA

Saturday, 8 June 2013

Tahniah Untuk Mereka

 بسم الله الرحمن الرحيم


Salam dari SKA buat semua =) harap korang sentiasa sihat selalu. Cuti sekolah ni ramai betol yang kahwin kan, termasuklah kawan rapat ambe. Apa pun tahniahlah buat mereka yang berkahwin, bertunang atau pun baru dirisik hehehe. Tahniah la sebab anda dah berjaya bina masjid anda sendiri, semoga hubungan tu berkekalan hingga ke syurga dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah. Sembang bab kahwin ni, semalam ambe pergi akad nikah kawan rapat ambe, ingat tak nak pergi sebab takut sesak, last-last kawan datang ambil jugak. Alhamdulillah la dengan sekali lafaz, kawan ambe tu dah jadi suami buat pasangannya =).

Harini ambe tak dapat nak datang majlis perkahwinan diorang. Sah-sah bila majlis perkahwinan ni sesak kan, hehehe nasib baik la dah tunjuk muka semalam, kawan tu faham la kot, sorilah sebab pergerakan ni terbatas sangat =). Apa pun ambe doakan kawan ambe tu bahagialah dengan pasangannya, semoga dirahmati Allah selalu dan berkekalan hingga ke syurga. Seronok kan kahwin ni, macam-macam benda boleh buat bersama-sama dan yang paling manis adalah beribah bersama-sama, lepas tu raya pun sama-sama heeeee =).

Nah..hadiah untuk kawan baik =). Saje buat pengantin perempuan tu senyum lebih, tandanya dia suka dan sayangkan kawan ambe heeeeeee... Tak sangka kawan yang sempoi-sempoi dah ramai kawin, tersenyum sorang-sorang dibuatnya =) Ehem-ehem, lepas ni kalau plan nak pergi honeymoon, nak ikut sekali boleh??? hak hak hak ^^. Semoga bermanfaat. Wassalam.


Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

42 comments:

  1. cntik doodle.. guna apa?? tahniah la buat mereka .. sonok giler tgk org khwin... ho3

    ReplyDelete
    Replies
    1. He3 tak pn, besa2 je skdar mncuba =) pkai photoshop..tgok je ke?? he3

      Delete
  2. cantik doodle ...tahniah !! selamat pengantin baru :)

    ReplyDelete
  3. bile en..SKA nk kawin plak..?jangan lupe jemput kami

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape ni??? sy in.shaa.Allah pnjg umur, d'izinkan Allah dn ckup semuanya kawen la :) he3 smstinya sy akan jmput.

      Delete
    2. kwn awk la...

      Delete
  4. tu la beramai2 tukar status musim cuti sek ni...kenduri sana sini...doakan jumpa jodoh cepat2...:)

    ReplyDelete
  5. moga berkekalan dan S.K.A pon cepat2 kawin..hehehehe

    ReplyDelete
  6. Aishah~ btol 2 :) musim dia kot..

    Ikhwan~ Amin :) he3 in.shaa.Allah 1hr nnti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan lupe jemput kte pon set ganu jgk..hehehe

      Delete
    2. ha3..bereh2 :) xkn lupenya..ambe akan update kt sini nnti..tp bila 2 xpsti la he3..

      Delete
  7. Tahniah untuk kawan adik tu...
    adik bila lagi...hihi....

    Pesanan penaja....cik akak nak mintak juga doodle pengantin comel tu...
    buatkan cik akak satu...hihi....purple tema ye...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima ksih cikAkak :) sy??? jeng3...Allah yg tntukan smuanya..he3, sy bt doodle 2 atas mood jgk, in.shaa.Allah ye cikAkak ^^

      Delete
  8. Nama diorang memang sama ke? Hafidz & Hafizah. Dah memang jodoh kan. Smoga perkahwinan mereka kekal hingga ke syurga. Ni awak bila lagi, sibuk jer nk ikut org g honeymoon.. Hehe

    ReplyDelete
  9. assalam,

    tahniah buat pengantin baru..

    ReplyDelete
  10. wah memang musim kawan blogger meriahkan kenduri kawin.eh kak lea teringat ada ustaz ni masa ceramah dia buat lawak.dinasihati janganlah kawin sebulan dua sebelum ramadhan..bukan apa takut susah control nafsu masa ramadhan tu hah.nak kawin biar lepas ramadhan ngee...

    wah nak jugak doodla free..ska ni kreatiflah..nanti rajin2 lah ye buat doodle untuk simple n3..kak lea dulu try jugak lukis guna PS tapi tak retilah pening dengan layer2.tu.tapi dengan sai macam senang pulak ngee...buat tutorlah ska ^^

    ReplyDelete
  11. Teena~ hak r hampir sama :) Amin..sy?? he3..Allah yg tntukan smua 2, law dpat ikot dpt jgak jenjalan..best ape ha3..

    Bunda~ Wkmslam :) tahniah bt mereka

    KakLea~ Hak r kakLea, musim kawen skrg ni..hu3, klau cm2 kena kwl la nfsu, sbb slah 1nya pn berpuasa :) he3 ada mood sy bt lg ye kakLea, hehehe sy ni xpndai bt tuto, bljar2 sndri je kt utube..

    ReplyDelete
  12. panda ngat ye wat doodle..haha..musim makan gula nih..hurm

    ReplyDelete
  13. Tahniah jugak untuk mereka.. Fais bile lagi?? Nanti jemput la kawe g majlis demo deyh.. Nak g jalang kat ganu pulok.. Hehee..

    ReplyDelete
  14. x sabau-sabau nak kawe...kawen je dulu...nikah nye kendian...boleh gitu???hakhakhak...gurau jer...tahniah bwat member ko tuh...harap-harap lepas neh giliran ko plak....jan lupe jempot...hakhakhak!!!(ambik berkat)amiiinnnn!!!!

    ReplyDelete
  15. cantiknya doodle tu,tahniah untuk kawan2 SKA :)

    ReplyDelete
  16. cantiknya doodle tu,tahniah untuk kawan2 SKA :)

    ReplyDelete
  17. cantiknya doodle tu,tahniah untuk kawan2 SKA :)

    ReplyDelete
  18. musim cuti sekolah , semua orang khawin...jom la kita semua berjemaah mendirikan masjid..eh

    ReplyDelete
  19. saya blas komen awk http://yayaomeyy.blogspot.com/2013/06/kem-ppim-di-perlis.html?showComment=1370742917068&m=1

    sori sbb komen sy ada 3 kat atas tu

    ReplyDelete
  20. cantiknya doodle tu.. memang nama kawan faiz tu hafiz ya? macam berjanji je nama isterinya hafizahkan? semoga jodoh mereka berkekalan hingga ke syurga hendaknya.. :D

    ReplyDelete
  21. hafidz & hafidzah ? wahhh, jarang2 sekali jumpa nama hampir2 sama mcm nie .. tahniah utk mereka bedua :)

    ReplyDelete
  22. Farhana~ He3 xpndai pn, mncuba je :) hak r musim dia la ni..

    Syafawat~ ha3..sy muda lg :D ok set, jgn xdtg plak nati..

    BroPheoniX~ ha3, bleh jer cam2 bro, atas kmmpuan kn..tQ2 :)

    Najihah~ Terima kasih :) in.shaa.Allah japgi terjah k..

    Nang~ he3..berjemaah xthan 2..ha3 demo dlu la deh :)

    KakAiza~ trima kasih kak :) hak r nm diorang dkat2 he3..Amin Ya Allah :)

    Nurul~ he3..suratan dn kebetulan :)

    ReplyDelete
  23. cantik doodle pengantin tu,pandainya.Akak tak pandai buat pun..btw selamat pengantin baru utk sahabat SKA

    ReplyDelete
  24. Mabrukkkk utk kawan baikkk fais!
    Semoga berbahagia till jannah.
    Anyway, comelll bangett doodle tuuu. Huhu, pandai kamu buat.

    Ehemmm, anda bila lagiiiii??? Hiks

    ReplyDelete
  25. comelnyaa... serius comell..
    nak2 juga.. tiba2 je..
    jelousnya comel sangat

    ReplyDelete
  26. pandai fais buat doddle ya..hehe
    comel pengantin tu.. apa pun tahniah kt kwn dh jd hak milik org.
    tuan blog bila lg?

    ReplyDelete
  27. cepat tuan blog jawab pertanyaan sis amanina he3...

    ReplyDelete
  28. Bereh boh.. Kelate dgn Ganu tue sekangkang kera je.. hehee..

    ReplyDelete
  29. tahniah...dari Akak untuk kawan S.K.A....moga berbahagia hingga kesyurga....

    ReplyDelete
  30. AsSalam SKA,
    Apa yang istimewa kenduri kahwin di tempat ska, cite le skit.
    Bila kawan2 satu persatu kahwin, pasti terasa diri mcm terpinggir skit...itu adalah biasa dan maknanya sudah tiba masa utk anda juga...
    Semoga ska cepat bertemu jodoh...nanti sakit ada yg tolong jaga, boleh manje2 hehe

    ReplyDelete
  31. mesti best kalau kawin....erk tension2


    hehe

    ReplyDelete
  32. memang banyak org kahwin la bulan ni...huhuhu...macam best je,,ahahaa..papepun thanks for following :) I dah follow u balik juga :)

    ReplyDelete
  33. KakLatifah~ sy bljr g2 je kak :) he3 tq2..

    Nies~ trima ksih :) he3 sy mncuba je 2..sy?? Allah lbh thu hu3..

    Hana~ he3..mekasih :) nak ke?? kn xjd plak nti..heeee..

    Nina~ Eh xsgt, besa2 je 2..tq2 :) he3 sy lmbat lg..kena chat2 dlu

    KakLea~ he3 dah jwab :)

    Syafawati~ ok set!!

    KakYan~ Amin :) trima kasih kak..

    BroBM~ he3 tmpat sy biasa2 je, sama mcm tmpat lain, kt sini xpntgkan adat sgt..he3 in.shaa.Allah :)

    LelakiS~ he3..pndai2 la kwal ble dh kwen

    Tracey~ hak r, ur welcome :)

    ReplyDelete
  34. mmg ramai yang kawen masa cuti sekolah.. kdang2 dlm satu tmpt ada 2 3 majlis..

    ReplyDelete
  35. comelnya doodle..kita nak satu ...hoho..suka tgk

    ReplyDelete