Fais-SKA

Monday, 17 June 2013

Segmen Review Ke 3 By AkuPenghibur.com

بسم الله الرحمن الرحيم


Bila dah takde idea nak share something kat blog SKA ni, join segmen & bw jelah jawabnya =).
Banyak pula join segmen harini, harap menang la nanti hehehe. 
Kali ni ambe nak support segmen dari Acik, syarat pun senang je. 
Sape nak join klik je banner kat bawah ni keh. Wassalam.


berakhir jam 12 Malam pada 23 Jun 




Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

23 comments:

  1. goodluck ea ! terasa nak join jugak. ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima ksih =) join je, mn thu rzeki..join skdar mncuba..

      Delete
  2. Wah... Menang gitar ke ni?... (^_^)
    Cam best jea... He3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha3 xdelah..kalau mng gitar mmg bestlah, tp mng @ x no2 =) ambe join je, spport rkan2 blogger

      Delete
  3. alhamdulilah . terima kasih sebab join...

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen bro..walaah..hoho.. ^^

    ReplyDelete
  5. haha! klu dah tak ada idea...tapi rasa nak taip entry...join segemen,ga&etc lah jawabnya...haha! BTW, all the best & good luck! :)

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen
    menarik tu :)

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen... zie pun nak join segmen, tapi malas nak menaip sangat sebab online kejap-kejap je.. sekadar update blog satu entri, dan komen2.. hehe..

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen.. good luck fais.. :D

    ReplyDelete
  9. semoga berjaya fais . chaiyok ! chaiyok ! *sambil lompat pegang pompom*

    ReplyDelete
  10. dari segmen http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segmen-review-ke-3-by-oleh.html

    ReplyDelete