Fais-SKA

Tuesday, 11 June 2013

Segment : Sebarkan Salam Eratkan Ukhwah by Ms.Jujue

بسم الله الرحمن الرحيم

sebarkan salam itu kan lebih mulia
saling mendoakan kesejahteraan .. ^_^..
moga ukhuwah kita bertambah erat di antara blogger baru dan lama..
salam perkenalan dari saya Fais SKA

TARIKH TUTUP 7 JULAI 2013

Syarat pun senang je..nak join klik banner di atas =)
Wassalam.


Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

15 comments:

  1. slmt bersegmen!! SKA tu apa ekh?? -__-

    ReplyDelete
  2. assalam,

    selamat bersegmen semoga berjaya..

    ReplyDelete
  3. Mia~ rasa2?? hehehe :)

    Bunda~ Wkmslam bunda..trima ksih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekolah kebangsaan agama... hahaha XD dulu lagi nak tya tapi lupa :p

      Delete
  4. terima kasih sebab sdi join :) all da best .. salam ukhuwah dari Jujue

    ReplyDelete
  5. balas kunjungan sambil follow :)

    ReplyDelete
  6. salam ukhuwah dari segment yang sama . selamat bersegmen sambil follow :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..

    Balas kunjungan n follow..
    semoga ukhwah hingga k sy0rga.. ;)

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen..harapnya ukhwah antara blogger terjalin berkekalan

    ReplyDelete
  9. salam, selamat bersegmen, dr segmen yg sama gak,
    http://theskyofsolitude.blogspot.com/2013/06/segment-sebarkan-salam-eratkan-ukhuwah.html

    jmput join sy py jugak :)
    http://theskyofsolitude.blogspot.com/2013/06/salam-taaruf-salam-perkenalan.html

    ReplyDelete
  10. senarai nama peserta .. jangan lupa blogwalking sini.. 2/7 akan diumumkan peserta yang bertuah ^_^ http://lambaiancintailahi91.blogspot.com/2013/07/senarai-peserta-segment-miss-jujue.html

    ReplyDelete
  11. salam ukhuwah dari jujue .. jempput dtg ke blog jujue kat http://qanaahwajihadfisabilillah.blogspot.com/2013/07/senarai-peserta-segment-miss-jujue.html .. list peserta sudah dikeluarkan dan senarai pemenang akan diumumkan pada hari ini 2Julai ... :)

    jue mhon maaf sebab brlaku ksilapn sikit smlm msa post ... :)

    ReplyDelete