Fais-SKA

Wednesday, 19 June 2013

Penghargaan Tak Seberapa Buat Mereka


Salam dari SKA buat semua, harap korang sentiasa sihat sejahtera, in.shaa.Allah =). Harini ambe cuma nak bagi doodle buat Top 10 yang rajin komen blog SKA. Act ambe nak remove software adobe photoshop, sebelum remove terfikir pulak nak buat doodle dulu. Sebagai penghargaan terimalah doodle yang tak seberapa ni, nak kasi hadiah mahal-mahal tunggulah ambe kaya dulu yup. Terima kasih la kat korang semua yang sudi tinggalkan komen dan follow blog SKA =). Yang mana sudi follow blog SKA, minta tolong tinggalkan jejak kat cbox. Senang ambe nak terjah dan follow balik =). Jika ada silap dan salah, ambe mohon maaf dan tegurlah ambe ni keh.

P/S---> Kalau tak comel sorilah yup..tapi ambe cuba buat tema blog korang. Cam biasalah, buat ikut mood je..hehe. Nak minta maaf jugak kalau entri kali ni lambat loading, sebab banyak gambar =)



Adik Mia ni memang friendly. Blog dia memang best, santai je, setiap entrinya pasti buat korang tersengih sorang-sorang bila membaca =). Seorang yang berani, rajin bw dan kreatif bab bercerpen. Semoga dirahmati Allah selalu dan in.shaa.Allah dapatlah biasiswa tu nanti yup. Senyum Sokmo!! =)



Adik Nana ni pun friendly jugak. Lebih suka dipanggil Me kan?? Rajin membaca, rajin bw dan minat warna biru. Katanya nak sangat anak saudara, in.shaa.Allah dapatlah tu nanti hehe. Blog Me ni kemas je, penuh dengan info yang berguna. Semoga dirahmati Allah selalu dan dipermudahkan segala urusan olehNya. Senyum Sokmo!! =)



Bro Bin Muhammad antara blogger terawal jugak la yang komen blog ambe ni =). Seorang yang prihatin sangat dengan alam sekitar dan keadaan sekeliling. Blog Relaks Minda bro BM ni memang best, penuh dengan info yang berguna. Nak relakskan minda?? Jumlah ke blog bro BM. Semoga dirahmati Allah selalu dan bahagia disamping keluarga. Senyum Sokmo!! =)



Super Mama KakLea ^^. Blog kakLea ni antara blog yang wajib ambe terjah. Macam-macam benda KakLea kongsi. Seorang ibu dan isteri yang penyayang, berpengetahuan luas dan suka tengok WHI. Semoga dirahmati Allah selalu dan bahagia disamping keluarga. Senyum Sokmo!! =).



Nina ni orang penang bak hang, nanti boleh la belanja ambe c.k.teaw kan?? hehehehe. Seorang yang friendly dan rajin bw. Blog dia pun kemas je dan macam-macam cerita dia kongsi =). Semoga dirahmati Allah selalu dan semoga test JPJ nanti lepas keh. Senyum Sokmo!! =)



Adik nies pun friendly jugak. Blog pink dia penuh dengan perkongsian ilmiah dan kehidupan diri sendiri. Blog yang simple, cantik dan kemas. Seorang yang suka dengan baby dan budak-budak. Siapa yang ada baby untuk diasuh, carilah Nies yup, alaaa free je..toksah pening-pening ^^. Semoga dirahmati Allah selalu dan dipermudahkan segala urusan olehNya. Senyum Sokmo!! =)



Siapa tak kenal dengan Bunda ni kan =). Seorang ibu yang rajin dan penyayang. Blog bunda pun best, banyak perkongsian yang berguna dan bermanfaat. Semoga dirahmati Allah selalu dan bahagia disamping keluarga. Senyum sokmo!! =)



Adik Anis SK yang kreatif dan friendly. Muda-muda lagi dah kreatif, seorang yang pandai edit blog dan buat doodle yang comel. Nak tempah??? Terjah la blog SK. Semoga dirahmati Allah selalu dan dapat result PMR yang cemerlang. Senyum Sokmo!! =)



Korang mesti dah kenal dengan Kak Aiza yang friendly ni kan =). Seorang yang rajin sangat bw dan bagi ambe seorang yang tegas kot hehe. Kak Aiza suka kucing kan??. Blog kak Aiza best, banyak info yang berguna dikongsikan selain kisah kehidupan sendiri. Semoga dirahmati Allah dan berjaya dalam hidup. Senyum Sokmo!! =)



Bro ni ambe tak tahu nama ape dan tak tahu nak panggil ape, panggil jelah Bro Pheonix boleh la deh. Seorang yang bz dengan kerja, sempoi dan memang friendly. Kalau korang terjah blog bro ni, confirm dia terjah balik haha. Semoga dirahmati Allah selalu dan dimurahkan rezeki ye bro. Senyum Sokmo!! =).

******************************************************

Alhamdulillah, panjang pulak entri kali ni. Tak jadi W.W# la gayanya. Yang belum follow tu, follow la blog diorang ni =). Semoga bermanfaat. Wassalam..



Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

49 comments:

  1. Pandailah wt doodle, guna software apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpandai la =) nk cuba2 tu bleh la..pkai A.P je..

      Delete
  2. comel2nya doodle tu... gulpp.. telan liur je tengok..hehehe..

    ReplyDelete
  3. alololo..rajinnya dia. terbaik!!!

    ReplyDelete
  4. cute semua doodle tue. . .cntik

    ReplyDelete
  5. asal nk dlte A.P ?? ngeee... btw.. cute la doodle tuu.. aheks~ suka3 ^^ thanks ^^

    ReplyDelete
  6. sejuk mata memandang eh..jangan buang Software A.P tu dik...sayang bakat ada dik...apa kata adik bukan perniagaan doodle, header dan banner ke....serius boleh maju tau...doodle adik memang comel dan kemas sangat tau...kenapa tak buat untuk daya penarik untuk orang terjah belog adik.....contohnya cam belog cik akak tu kan....mula-mula dulu cik akak tak buat semua ayat-ayat cinta tu....tengok tak de orang baca dan komen....jadi cik akak tukar strategi lah....tukar jadi belog madah cinta....adik cubalah...insyaAllah berjaya :)

    ReplyDelete
  7. comel2 sume doodle tu...berbakat laaa fais...klu sy buat, xmenjadi pun......nk wt gmbr org, tp jadi arang...haha...

    ReplyDelete
  8. wah bertuahnya mereka dpt doodle yg comel.. knp nk remove software adobe?

    ReplyDelete
  9. bertuahnyee dorang . comei2 r doodle ni :D

    ReplyDelete
  10. terima kasih adik fais.. comel sangat doodle tu, akak suka3.. semoga fais terus bersemangat untuk berblog lepas ni.. :D

    ReplyDelete
  11. Huwarghhh. Terharu nyaaa saya. Kuikuikui. Cute banget. Siap pegang payung lagi tu. Ekeke. Anyway, thanks bro. Jasamu dikenang. :-D

    Sesusah jeee. Aiwah. :-P

    ReplyDelete
  12. Asalamualaikum Fais,
    Terima kasih...serius, memang kiut doodle2 ni. Boleh buat sumber pendapatan sampingan. Cubalah... Bakat dan kemahiran dah ada. Terima kasih sekali lagi...memang bijak menarik pengunjung blog, semoga sukses...Senyum Sokmo! :)

    ReplyDelete
  13. Salam ziarah :D Wah doodle untuk anis buat kali ke dua dari S.K.A ! Ya Allah terima kasih beribu ribu kali..hehe.. stuju ngan Cik Akak.. doodle S.K.A kreatif sangat =) curik doodle tu ea. hihi

    ReplyDelete
  14. cantik sangat...SKA memang kreatif tau?kathy teringin nak buat doodle mcm ne tapi tak pandai..kathy buat doodle kat excel je..kalau sudi,kathy nak minta freebies mata doodle..ada tak?comel2 lak tengok mata doodle SKA ni...i loikee...

    ReplyDelete
  15. Bestnye dapat doodle . Chante-chantek pulak tu :)

    ReplyDelete
  16. wahhhh,,,,, semua comel2!! deno satu? hehe

    ReplyDelete
  17. wah! cumilnye bro~~ bkn senang nak buat doodle ni...emmmm...bule request batkan doodle tak? hihihi

    ReplyDelete
  18. semuanya cantik2 belaka.kreatif SKA nie..

    ReplyDelete
  19. mak aih...comel² doodle!!!jelly²~ wahaha ^__^

    ReplyDelete
  20. KakLisa~ biasa2 je kak =) trima kasih..

    Fyna~ xdelah, bt ikot mood je..

    Yana~ trima kasih..

    Mia~ He3 sbb bkn lptop sndri, most welcome =)..

    Cik Akak~ he3 lptop orang kak, sy bt ni skdar cuba2 dn suka2 je, lgpn bla dh krja blik nnti cnfirm bz =) trima kasih kak..

    Mira~ hahaha try la bt lg, ni pn sy tgok tuto kt utube, sng je =)

    CKJ~ he3 sbb guna lptop org..

    Mardeeya~ tQ2..

    KakAiza~ Sama2 kak, he3 biasa2 je, In.shaa.Allah =) trima kasih..

    Nies~ He3 most welcome..

    Bro BM~ Sama2..xpnh tfkir pn psal 2 he3, mood nk bt xsllu dtg..trima kasih =)

    Anis SK~ Sama2, ambil la =)

    Kak Kathy~ sng je kak, sy guna A.P..sng la nk guna =) try la kak bt, bab mata 2 sy xsmpan la kak..sy ambil pn dr google dn bt sndri..akak cuba la search..sori ye kak, tp nk mntak sy cr pn bleh je..

    Aii~ trima kasih..

    Filzah~ Trima kasih..

    Deno~ hehehe deno bt lg cntik dn kreatif..

    Ana~ Trima kasih..

    Aida~ Trima kasih..

    Emildza~ TQ2..

    Krole~ xdelah bro, besa2 je..he3, software dh xde =)

    Kak Latifah~ He3..bakat ciput je, trima kasih =)

    Mime~ Trima kasih..

    ReplyDelete
  21. salam...cute nye semua doodle ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam..biasa2 je =) trima kasih..

      Delete
  22. peghhhh comelnye doodle ni fais,,, kenapa acik tak de ?? hehe gurau je

    ReplyDelete
  23. assalam,

    awal2 pagi ni bunda BW, bunda terjah dulu blog S.K.A... ternampak ada banyak doodles comey2 hasil karya kreatif seorang insan yg menggelar dirinya ambe...tetiba ternampak link n doodles bunda pun termasuk dalam Top 10 pengomen Blog S.K.A...

    terima kasih anakanda..

    ReplyDelete
  24. comei2 doodle mike buat ska...

    ReplyDelete
  25. memang keeatif lah SKA nie....cantik semua doodles tu...

    ReplyDelete
  26. saya orang yang last komen ka? hehe..
    thanks bro Fais..

    actually kan 'Me' itu kata ganti diri untuk 'aku' sebab dulu saya guna 'aku' jadi bila dah ramai masuk blog macam 'tak manis' la guna itu jadi saya tukar 'me' karang kalau guna 'i' orang kata bajet english pulak..hehe..
    tapi tak kisah la..huhu

    terima kasih untuk doa.. :) moga Allah juga rahmati dan berkati n sembuhkan bro Fais cepat2..hehe..nanti bleh berkonvoi lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lupa..

      awat nak delete A.P? huhu..me dulu beria2 nak download tapi tak lepas ja.. rugi tau kalau delete..lappy hang ka?

      setuju dengan cadangn cik akak tu buka la tempahan..buat freebies doodle banyak2 ka..huhu..nanti boleh umpan orang masuk sini.. ^^

      Delete
  27. Acik~ he3 sori, sbb bt tuk top 10 je..nk bt byak2 xmmpu =)

    Bunda~ Wkmslam, Sama2 bunda =)

    Ikhwan~ Trima kasih =) smple je bro

    Awok~ TQ2

    KakYan~ Trima Kasih Kak =)

    Nana~ He3 ntah la, tp 3org blum ambil doodle ni..owhh, pasni pggl nana la, igtkn me tu org pggl cmtu, trima ksih juga atas doa 2..lappy lam proses nk msuk wad =) he3, sy ni bt ikot mood..cian plak kt org nnti..

    ReplyDelete
  28. wakakaka!!!!!hensemnya akuh...hakhakhak...tapi,cantek doodle ko neh...thanx arrrr...aku pon baru ingat nak tepek doodle yang ko buat neh ntok akuh!!!!!n'way thanx ya!!!!!!

    ReplyDelete
  29. terima kasih fais.. nina bru perasan la doodle nie
    pandai jugak fais buat.. boleh je belanja, turun penang bg tau eh. hehe

    ReplyDelete
  30. BroP~ ha3 bro mmg hensem :) wc2

    Nina~ Sama2 =) okeh set!! nk bwak ramai org ni he3

    ReplyDelete
  31. Rajinnye Bro SKA wat Doodle... (^_^)
    Mmg suke melukis ek?

    ReplyDelete
  32. Wah...wah...wah...cantik giler art yg ko buat tu bro. Aku solute ko. Kan aku dh kata ko creative. Rugi aku sbb tak komen byk2 kat sini. BTW aku dah cukup seminggu kena chicken pox. SIyes sakit2 badan...

    apapun, keep up your good work and nice touch bro...u got the skill, bro!!!

    ReplyDelete
  33. boleh request tak doodle ni? hehehehehhehehehehe. bukan pe, nak buat tak berapa nak reti sangat. heh ^_^

    ReplyDelete
  34. Smart betol doodlenya!! Nak arr satu.. hahaha :)

    ReplyDelete
  35. Giorgio~ lukis suka je, tp xrajin pn he3

    Ridwan~ Besa2 je bro :) trima kasih..

    Umi~ Alamak..sy bt suka2 je ni, he3..sori software a.p da xde :) cba je bt, xsusah pn

    Azwar~ He3..dah xleh bt :) sori..


    ReplyDelete
  36. alamak..pandai pula la doll tu bergaya, terpesona aku nampak tau. Saya nak copy yang teruna tu ya..ialah memandangkan kita blogger ( blogger ke ) kadang tu nak guna picture kan bagi tema apa2 entry, molek jua sometime muat naik gambar macam ni...saya tak pandai buat ni..SKA ni best lah...)

    ReplyDelete
  37. Boleh saja..hehe. janji tak kisah nak ronda kat mana pun =)

    ReplyDelete
  38. salam ska...wah saja nak komen previous n3.dok kusyuk tengok comelnya doodle2...wah untuk kak lea pun adalah!terima kasih tau wah baju tu background blog kak lea hahaha comel!nak tempeklah kat blog..tqvm again n again.

    ReplyDelete
  39. Ternyata saudara memang seorang yang kreatif dan berbakat. Cantik. Kalau macam tu, dah boleh buka perniagaan berunsurkan doodle.

    ReplyDelete
  40. nak nangisss boleh tak.?? ahhaaa
    jealous nie tengok doodle2x semua tuu..
    serius cantikk bangatt.!! *mata bersinar-sinar*
    Pandainya buattttt T_T

    ReplyDelete