Fais-SKA

Monday, 10 June 2013

Untuk Dia & Dia

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam dari SKA buat semua, harap korang sentiasa dirahmati Allah selalu =). Harini nak buat entri pendek je, nak bagi doodle kat Cik Akak dan Anis SK. Doodle kat atas ni khas ambe buatkan untuk Cik Akak, haritu Cik Akak ada minta ambe buatkan doodle pengantin. Sorilah kalau tak cun macam orang lain, ambe buat ikut mood je pun, lagipun ni bukan bidang ambe hehehe. Ehemmm..Cik Akak nak kahwin ke?? Kenapa tiba-tiba minta buatkan doodle pengantin?? hahaha kontoi ke ni??!! Entri sebelum ni ramai yang tanya ambe bila nak kahwin eh, sekarang tanya la Cik Akak pulak hahahaha =)


Doodle kat atas ni khas untuk adik Anis SK =). Kalau tak cun sorilah yup. Ambe perasan kan, ramai blogger nama Anis, adik ambe yang SPM tahun ni pun nama Anis. Buat Anis SK, PMR tahun ni buat yang terbaik, semoga dipermudahkanNYA, all the best =). Wassalam.


Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

26 comments:

  1. Subhanallah! Pandainyaa kamu buat faisss. Nak jugakkkk. Ekekeke.

    ReplyDelete
  2. Wow bestnye...doodle yang comel!!

    ReplyDelete
  3. comelll je.. ahhahhaa!! nak jugakkkkk!! ^^v

    ReplyDelete
  4. wah santek betol eh....cik akak nak ambil....suka2 eh..tak tau nak balas dengan apa eh...mak aiiiiii...hari tu suka tenok doodle tu...tu yang berhajat sangat tu...:)
    tak sangka pula adik bagi betol2...serius terharu...lap dulu air mata...:)

    ReplyDelete
  5. Nies~ trima kasih..ehhh, sy xpndai :) sy suka mncuba je, 2 pn bljr kt utube..he3 ada mood nk buat in.shaa.Allah sy btkn..

    Ikhwan~ trima kasih boh :)

    Mia~ trima kasih :) in.shaa.Allah tgok mood k he3..

    CikAkak~ mmg utk cikAkak pn, ikhlas dri sy yg ada mood nk bt ni he3 :)

    ReplyDelete
  6. comelnya!!!!! sungguh jeles.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Ada bakat terpendam...Come lote!
    Boleh buat bisnes nih! hehe

    ReplyDelete
  8. comel sangat2 doodle ni..suka..

    ReplyDelete
  9. comelnya doodle fais buat.. nak juga.. hehe..

    ReplyDelete
  10. wow..comelya,kejelesan ak trserlah~nk jgk blh x?
    hihi

    ReplyDelete
  11. Acik~ tQ2, besa2 je acik :)

    Bunda~ trima ksih..

    Yana~ tQ

    BroBm~ he3..xbt kot..skdr mncuba dn ada mood nk bt :)

    Ct~ TQ

    Farhana~ In.shaa.Allah :)

    Hana~ TQ

    KakKathy~ besa2 je kak :)

    KakAiza~ he3 in.shaa.Allah kak :)

    Hajar~ try la bt :) sng je..tp nk kna ada mood la he3

    ReplyDelete
  12. uiii...lawo.... pandei mike buat...

    ReplyDelete
  13. comel2nyq doodle tu...pandai fais buat eh... hee.. nak minta tolong buat satu mcm segan lak..kakakaka..

    psst...org ganu xpnah gi p.kpas lg eh..hee...k,lisa pun bru 1st time g sbnrnya... ;)

    ReplyDelete
  14. Awok~ bleh la skadar conteng2 he3 :)

    KakLisa~ he3 in.shaa.Allah kak, he3 darat sy ni..byk tmpat xp lg, tp suka berjalan2 :) in.shaa.Allah la 1hr nnti..

    ReplyDelete
  15. x aci...aku punye x der ker??hakhakhak.....ngade jap!!!n'way cantek gak!!!

    ReplyDelete
  16. Waahh ! canteknya doodle tuu ! comel comel comel kuasa 9ribu
    Alaaah, tq ye .. maaf jugak sbb lmbat kasi doodle haritu smpi SKA kne wat dulu. huhu terharu nieh

    tunggu doodle ehh =)

    p/s : doodle mcm SKA tu bleh wat tmpahan doodle tau. hehe cantek sgt pengantin tu

    ReplyDelete
  17. waoooooowwww awesome!!!cantiklah fais suka...suka.tanjak songket tu...veil pengantin tu ok nanges he3..

    ReplyDelete
  18. ayoo..tak cun ka? huhu..cantik ja..lagi yang kahwin tu.. o_0

    ReplyDelete
  19. woah....tetiba rasa nak nyanyi tgok doodle f@is... 10jeom manjeom 10jeom! haha! cantik! =)

    ReplyDelete