Fais-SKA

Monday, 22 July 2013

Ramadhan Giveaway by ZZ

بسم الله الرحمن الرحيم

Terima kasih Mila tag ambe join GA ni, walaupun hadiahnya lebih kearah wanita, yang penting syarat dia simple. Yang mana sudi tag dan invite ambe untuk join segmen, ambe ucap terima kasih banyak-banyak. Ada yang ambe tak join tu mintak maaf la yup, kadang-kadang terlupa, kadang-kadang keadaan tak mengizinkan. Ambe nak tag korang semua yang sudi follow blog SKA =). Nak join klik je banner kat bawah neh. Wassalam


Tarikh Tutup 30 July 2013



Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

13 comments:

  1. Good luck dik...hihi...
    lama betol tak singgah sini...
    sejak tuan blog tu sepi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. he3..sepi sbb xde ksmpatan nk on9 =)

      Delete
  2. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.

    ReplyDelete
  3. =) Puasa kan...tu la maybe sibuk sikit :) Biasa la tuu...Nway selamat berpuasaaa :)

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya!!!hehehhe....

    ReplyDelete
  5. hehehe.. semoga berjaya fais.. =) hehehe
    chaiyok.. heheh.. hadiah kite share ea.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Selamat berGA...Gud luck 4 u :)

    ReplyDelete
  7. gdluck fais :) insyaallah lau fais menang adiah tu nanti tak yah pening2 nak kasi siapa..bagi mila je senang..haha (gurau2)

    ReplyDelete
  8. halamakkk.!!
    lmbat wishh, ehhee
    pape punn goodluck kawann.! :D

    ReplyDelete