Fais-SKA

Tuesday, 23 July 2013

Header Ramadhan

بسم الله الرحمن الرحيم


Salam 14 Ramadhan dari SKA, syukur alhamdulillah dah masuk 2 minggu kita berpuasa, sekejap je masa berlalu kan =). Entri kali ni ambe nak ucap terima kasih sangat-sangat kepada cik Lana kerana sudi bagi header yang ohsem bertemakan bulan Ramadhan. Walaupun dah masuk separuh bulan Ramadhan, tapi takpe, header tu ambe dah gam baik punya kat atas tu ha. Jangan tanya kenapa ada bunga rose, sempena ramadhan ni kenalah hati berbunga sikit, tak boleh la rock jekan hehe, teringat pula lagu rose Lee hi =). Alhamdulillah 1st. time ambe dapat header dari blogger, rasa macam menang segmen pun ade ahakkk.

Sekarang ambe dah ada 6 header, termasuklah yang terbaru ni. Walaupun ambe ni tak sekreatif mana nak design, tapi menjadilah jugak header yang tak seberapa ni. Bawah ni ambe listkan header blog SKA mengikut turutan, ni 6 yang ok, yang tak menjadi jangan cakap la, rasanya dah berbelas kot.














Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

52 comments:

  1. tahniah bro..byk tol design header blog dia..:)

    ReplyDelete
  2. woo..suka header ramadan tu...nak mcm tu jgk..:)

    ReplyDelete
  3. semuanya saya suka sebab simple tapi menarik. header terbaru ni ada feel berpuasa dan hati berbunga2

    ReplyDelete
  4. Kretifla tu..mana nk tau nanti kak zara nk tempah kt faiz bleh kn...=D

    ReplyDelete
  5. cantik, suka dengan header ramadhan ni...

    ReplyDelete
  6. semua cik akak suka...buatkan untuk cik akak satu....:)

    ReplyDelete
  7. wahhh lawa header.tp bunga tu yg xtahan tu...hehe :)

    ReplyDelete
  8. semua cantik....simple dan kemas...

    ReplyDelete
  9. Syafawati~ kan2..cntik je yg bru ni =) nk jugak?? hehehe

    Ikhwan~ Thanks Boh =)

    CikNor~ kena tya org yg bt la he3 =)

    Nurdani~ he3 tq2 =) dlam hti ada taman..

    Zara~ erkkk..sy xpndai bt utk org =) he3 awl2 dh bgthu ni..

    F.Waheeda~ terima kasih =)

    K.Aiza~ terima kasih kak =)

    K.Fiza~ he3..bkn jiwang..tp slow rock =)

    c.Akak~ he3..x brapa nk kreatif la kak =)

    Harith~ he3 trima kasih bro =)

    K.S.Dairy~ terima kasih =)


    ReplyDelete
  10. wah~ serius bro fais...cantek2 koleksi bekas header ni...yang paling krole suka tu yang ada orang duduk kat kerusi tu...pergh! terbaik..penuh seni dan kreatif...hm...teringin pula nak buat header ramadan...tp...tak tahu nak bat bla...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh..yg tu gambar ambe copy dri org je bro..he3, nmpak menarik trus edit skit2 bt header =) ape kata bt skrg hu3..dh spruh kita berpuasa ni

      Delete
  11. nak33!! Tlg buatkan la bley?? Heheee..

    ReplyDelete
  12. zaki~ TQ boh =)

    Syafawati~ ha3 xpndai nk btkn utk org =) bkn yg dlm blog 2 dh ok ke??

    Kacang~ Trima kasih =) yg ambe bt besa2 je..

    ReplyDelete
  13. Serius lawa header ramadhan. Untung le byk header. Kite xda header pun. Hehe.

    ReplyDelete
  14. Kreatiflah. Kalau suruh saya buat, memang ke lautlah.

    ReplyDelete
  15. Cantik le tu. Kreatif. Syu? Hampeh org lidi pun teruk jadinya hoho...no 2 n 5 tu smart! :D

    ReplyDelete
  16. ni mesti ambil diploma multimedia. ea3

    ReplyDelete
  17. smart laaa header tu sumer...cntikk....!! =)

    ReplyDelete
  18. Kaki s.k.a mcm mne sekarang??

    ReplyDelete
  19. cantik la header..
    fatin nak request 1 boleh? hee :)

    ReplyDelete
  20. me prefer yg before this. tapi yg nie pun cantik jugak :)

    ReplyDelete
  21. semua cun-cun tu headernya.. yang dari Lana ni cute je kan, simple.. alah takpe, bunga pun bunga lah! ada apa dengan gambar kan..hihi

    ReplyDelete
  22. Salam.

    Layan lee hi gak ke fais? :D

    Lawa header yg fais buat, kita suka yang ada Allah dan rasulullah, dgn yg bawah dia. Yang ada Allah tu, nampak santai. Yang bawahnya tu, nampak smart.

    ReplyDelete
  23. siriusss kreatif bro fais... apa kata buatkan untuk adik AL satu? whaha .. adiah masuk u? kuikui~

    ReplyDelete
  24. suka tgk yg no 2 n 5... smart...

    ReplyDelete
  25. Cik.S~ he3..trylah bt =) xsusah pn

    Lelaki~ thanks Bro

    C.Helmi~ ha3, xpelh yg pntg jd

    Syuhada~ he3 trima kasih

    Syuk~ ha3, xdelah..ambe dak architecture

    Mira~ Trima kasih =)

    Mad~ kaki dalam proses nk ok =)

    Hana~ thanks Hana..

    Fatin~ he3 request la kt Lana, dia mmg kreatif

    Aida~ trima kasih =)

    Yaya~ he3 jeles sbb ape??

    Merah~ skadar mencuba =) tq2

    Mama~ ha3..betol 2..tq mama

    Lana~ wkmslam..he3 xlyan, tp pnh dgr lgu dia =) terima kasih..tp xstnding Lana punya he3

    Mia~ he3, trima kasih =) alamak xbrapa pndai nk bt kat org lain he3..bila adik AL masuk U???

    Zahidah~ terima kasih =) simple je 2..

    ReplyDelete
  26. Bunda lebih suke yg no 2 n no 3 tu...rasa2 bunda lah yg ni lebih melambangkan diri dan jiwa sebenar anakanda fais...

    ReplyDelete
  27. dua ngan empat smart...harimau malaya beb!!!!!hehehehe....

    ReplyDelete
  28. Bunda~ Alhamdulillah =) terima kasih bunda..

    B.PheoniX~ he3..thanks bro =)

    ReplyDelete
  29. wah.. header drp kak lana... :)

    ReplyDelete
  30. kreatif fais ni..ade bakat terpendam..hehe..mila suke yg ketiga dr bwh..Allah & Rasulullah..

    ReplyDelete
  31. CKJ~ he3 yup..kakLana yg bt kn..sbb 2 cun header 2..

    Mila~ Alhamdulillah =) bakat ciput je pun hu3..trima kasih..

    ReplyDelete
  32. wahhh cantiknye :) acik suka ada beberapa header tu :) header acik buruk jer

    ReplyDelete
  33. sis lana memang kreatif...tak sempat nak order free header huhu..owh fais bolehlah buat segmen atau hadiah ke untuk pengomen tegar...free header...sempoi tu he3..

    ReplyDelete
  34. suka no 2 dgn 3 tu..hehe
    tak apa ada bunga2 pun nampak sejuk mata memandang..

    ReplyDelete
  35. Semua cantik ^^ Kreatif jugak Fais ni. Hekhek~

    ReplyDelete
  36. pewitt, cun header tu.. siap ada bunga ros lagi.. heee~

    ReplyDelete
  37. S.k.a buat operation ke kaki..maksd mad masuk besi or iktiar??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acik~ header acik terbaik la =)

      k.Lea~ he3..sy xpndai bab segmen ni kak =) kalu jd sponsor bleh la =)

      nina~ he3..tq2 =)

      Aida~ xdelah besa2 je he3 =)

      Fatihah~ tq2 =)

      Tomato~ he3..kumbangkn suke bunge XD

      Mad~ owhhhh bt msa skrg ikhtiar dlu..tggu dlu bt smntara, kalu xok jgk bru p msuk besi =)

      Delete
  38. Aah ikhtiar dlu..inshaAllah dgn izinNya...mad nk tanye..klo tulang patah s.k.a ambil ubat pertumbuhan d farmasi or pil yg bernama..

    ReplyDelete
  39. Wahhhhhhh.!!
    Kreatif apa semua tuuu..
    Nak buat gitu tapi tulaa masalah nyee tak reti, ahahaa
    Asyik header yg lebih kurang sme jee T_T

    Pape pun smart laa semua header S.K.A nieee.!! >,<

    ReplyDelete