Fais-SKA

Tuesday, 22 October 2013

We Support Morsi

بسم الله الرحمن الرحيم

Agaknya kan, apa cerita terbaru tentang Dr. Mohamed Morsi dan para pengikutnya di Mesir ye? Agak lama jugalah ambe tak dengar berita tentang Dr. Mohamed Morsi ni. Kadang-kadang cari info kat mukabuku pun takde perkembangan terbaru tentang beliau, cuma video terakhir yang ambe tengok adalah ucapkan Salam Aidiladha oleh para pejuang islam kepada seluruh umat islam. Harap beliau dan para pejuang islam tetap tabah dan dirahmati Allah selalu. Inshaa'Allah Dr. Mohamed Morsi pasti akan kembali bebas dan kemenangan umat islam pasti akan dikecapi suatu masa nanti. Sama-samalah kita mendoakan kesejahteraan mereka di sana.



Sebelum terlupa, ambe nak ucapkan terima kasih kepada pihak sponsor baju R4BIA untuk Mini GA By T-Shirt Mudah Terengganu. Setahu ambe GA ni sekarang dah masuk part-3 kan??. Alhamdulillah, ambe menang t-shirt R4BIA ni dari GA pertama. Sebenarnya dah seminggu lebih dapat t-shirt ni, tapi harini baru berkesempatan ucapkan terima kasih =.=". Ambe pun tak sangka yang pihak sponsor rajin hantar hadiah ni sampai ke rumah. Pandai diorang pilih pemenang kan hahaha..tak payah susah-susah nak post dah. Memang dekat sangat kedai diorang dengan kampung ambe. Alhamdulillah terima kasih sekali lagi yup, semoga perniagaan T-Shirt Mudah Terengganu bertambah maju =). Wassalam.


Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

39 comments:

  1. wah...berjimba dengan baju kuning tu..hihi...

    cik akak ada sepasang....mereka juga yang bagi...hihi...

    ReplyDelete
  2. apa pun morsi pemimpin yg terbaik.. wah, tahniah dpt juga baju tu eh.

    p/s: dh 2 hari nina kerja kt mattel. kalau nk kereta mainan boleh la oder sbb utk staf harga murah. hehe.. hari2 tgk org buat kreta mainan hot wheels tu =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha3..serius?? okeh..peluang terbaik ni =) boleh tambah koleksi..hrap diskaun 80% la kan..

      Delete
  3. Allah sentiasa bersama orang-orang yang benar, insya Allah

    ReplyDelete
  4. delivery hadiah terus sampai ke rumah tu.. tahniah ye.. :)

    ReplyDelete
  5. Ya..semoga Allah melindungi bumi para ambiya...dan semoga Islam terus bersinar.

    ReplyDelete
  6. a,a ada perkembangan? sekarang dah senyap terus... tertnya2 apa dah jadi ?? O_O

    ReplyDelete
  7. Ikhwan~ Inshaa'Allah..Amin =)

    C.Akak~ He3..tahu dah =) akak mmg bertuah..tahniah kak..

    Nina~ Terima kasih =)

    Khaira~ Inshaa'Allah..smua ni pun ujian dari-Nya

    Aisya~ He3..pakej terus =) terima kasih

    Bro BM~ Amin..inshaa'Allah..sma2 kita berdoa =)

    Anis~ Tertanya juga ape yang dah terjadi..cuba la cari info kt FB bnyak jga yg dikongsi..cuma yg terbaru tu xthu lg..

    ReplyDelete
  8. Mari doa2 sama semoga Islam terus kukuh! Insya-Allah.

    Haii, saya singgah kejak siniii. Hehe

    ReplyDelete
  9. support Dr. Mohamed Morsi too :)

    tak tahu apa perkembangan Morsi sekarang, semoga Allah sentiasa lindungi beliau & rakyat Mesir

    ReplyDelete
  10. Special ni siap hantar sampai ke rumah. Tak telambat kot nak cakap tahniaahhh.
    Bilalah nak dapat jugak. Hehe.
    Ada takda baju tu, IM tetap support Dr. Mohamed Morsi :)

    ReplyDelete
  11. Sy pun ttp support Morsi.. Semoga juga kita semua ttp berada diatas jln yg lurus.. amin.

    ReplyDelete
  12. Allahuakbar...bestnyer dapat tshirt hehe. We support Morsi too. Semoga Allah melindungi dan memberi kemenangan untuk orang Islam.

    ReplyDelete
  13. Support Morsi too :) tahniah ya jadi pemenang..untung la dapat T-Shirt :)

    ReplyDelete
  14. insyaAllah.. soon or later.. Islam pasti akan menang

    ReplyDelete
  15. dah tenggelam dah cerita ni... lusa nanti timbul la balik ni...

    ReplyDelete
  16. semoga Allah mempermudahkan perjuangan disana..memang senyap jer pasal cerita kat sana..
    *tahniah dapat baju tu..terigin nak tengok Fais pakai..hehehe:)

    ReplyDelete
  17. nak sebab cantik best dapat baju bukan mudah nak dapat ni hee

    ReplyDelete
  18. rajin jugak fais ni amek tau pasal dunia. kak apa pon xtahu morsi pon xkenal ^_^

    ReplyDelete
  19. tahniah menang.. kita doakan yang terbaik untuk saudara seislam kita di sana.. :D

    ReplyDelete
  20. tahniah ek fais.. yer la dah lame gak akak pun ada ikut gak kat fb tapi x da yang terbaru pun , hope dia ok n sentiasa dilindungi.. amin

    ReplyDelete
  21. Insha Allah . semoga Allah memberi pertolongan kepadanya ... aaamin .

    ReplyDelete
  22. tahniah fais.. mama barulah kenal morsi ni, muka dia mama tak pernah tengok... sabar jer lah mama ni..

    ReplyDelete
  23. Sama2 kita berdoa utk kesejahteraan umat Islam :) wahh, untungnya dapat baju. hee :D

    ReplyDelete
  24. asalamualaikum faiz.....
    lama xdengar cita hehehe...
    bukak2 nak muka dr morsi hehe :)
    cantik baju...bak sini sue pakai hehe :P

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum. smoga umat Islam di syiria & mesir akan kembali pulih mcm dulu lagi, kite doakanlah mereka. btw tahniah dapat hadiah t-shirt, teringin nak dapat baju R4BIA tuuu ><

    ReplyDelete
  26. salam fais... sedihnya fiza sbb x tahu siapa beliau ni...
    pasni nnt fiza try google lah,, then mana tau bleh buat entry ke kan..

    hhmmm,,,, cetek jugak ilmu saya ni =(

    ReplyDelete
  27. tahniah fais..beznye dpt hadiah t-shirt
    support morsi tu..moga umat Islam di sana dilindungi olehNya

    ReplyDelete
  28. tahniah ..dapat t shirt tu :) semoga islam terus di perjuangkan

    ReplyDelete
  29. Me too..pray for Mursi. Suspen jugak coz my niece baru aje start class last sunday. Havoc kat luar building University Al Azhar. Student Al Azhar against Tentera.. Pray for their safety..

    ReplyDelete
  30. amin..support morsi too... (Y)

    ReplyDelete
  31. Tahniah menang dapat tshirt kuning tu...

    ReplyDelete
  32. rumah bro faiz dgn kedai baju tu dekat je kan dgn kawasan bro kan..tahniah^^

    ReplyDelete