Fais-SKA

Saturday, 26 October 2013

Jum Merempit

بسم الله الرحمن الرحيم
Entri hari ini santai-santai je, 
cuma nak ucap terima kasih kepada blogger Nurazu sebab dah bagi 1 doodle yang comel kat atas ni. 
Tajuk entri gimik je tu, jangan buat pula sebab tak elok merempit ni, 
menyusahkan orang ramai je, kalau berkonvoi takpe =). 
Ape pun selamat berhujung minggu kepada semua, 
isilah masa hujung minggu anda dengan aktiviti yang berfaedah.


Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

68 comments:

  1. waaaa.. comelnya, mama nak satu doodle gak.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. he3 boleh je mama..tp kena request pada mereka2 yg pndai bt la =)

      Delete
  2. selamat berhujung minggu fais :) jum join sy tengok perarakan usungan malam ni hehehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berhujung minggu juga =) nk join cmne 2?? ada live kt channel television ke??

      Delete
  3. Trkjut gak baca tajuk td..kaki da elok ke nk merempit..hehee..doodle tu cute

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tajuk gimik je, kaki lam proses nk sihat =) akak jga best dah boleh melompat2..terima kasih

      Delete
  4. salam fais =)

    ingatkan nak ajak merempit tadi..huhu
    owh..orang bagi ddle tu..ingtkan fais buat sdri..comel..
    lagi comel bile tgok 'plat' moto tu..hehe SKA
    ^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam..kalau ajak bukan ada orang nk join pn =) xbest la kalau rempit sorang2 hu3..sy xkreatif nk bt sndri..plat tu khas tempah dri Melaka heeeeee...

      Delete
  5. hohoh..
    untung ni dpat doodle..
    comel sungguh vespa tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah =) kelebihan persahabatan alam maya..terima kasih..

      Delete
  6. Kreatiflah dan menarik doodle tu. Kalau bagi saya pun, saya nak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. He3, pasti ape yg dibagi tu orang nak cikgu, nk2 kalau bnda tu kreatif n comel =)

      Delete
  7. selamat berhujung minggu.. merempit sekali sekala dengan cara yg sihat x pe.. jalan2 ngan moto lihat permandangan.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berhujung minggu juga Phais, merempit 20kmh ok la kot =) layan angin wktu ptg..

      Delete
    2. yup.. tambah2 merempit kat sawah bendang, menikmati angin...

      Delete
  8. merempit ke mesjid takpe. ni kalau lawan velentino rossi kat highway baik duduk rumah mkn apollo :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe kot, jnji 20kmh jelah ha3..kalau rossi guna motor yg sma, ambe berani je nk cabar dia XD

      Delete
  9. comel je doodle tu. hana nak satu jugak boleh? haha yeah. paling tak suka si kaki rempit. -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak dua pun boleh, jnji ada yg nk bg n minta kt orang yg btol he3 =) merepit xdtgkn faedah, sbb tu orang xsuka

      Delete
    2. hahha susah tw. hana pandai nak edit2 gambar jadi doodle. pernah nak try tapi fail. tu yang give up tu. :(

      Delete
  10. doodle tu mengingatkan faiz time belum kejadian accident tu seronok dapat ronda2keliling kampung kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. he3..xdelah bunda, sy xcidentt bukan time ronda2..tp sbb lain =)

      Delete
  11. Replies
    1. terima kasih kak Kathy, akak punya pn comel juga =)

      Delete
  12. kiutnye.. bila la agknye kak fiza nk ade doodle jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. He3..bkan pnh dpat dh ke kak?? inshaa'Allah cuba minta dgn orang yg pndai bt, pasti ada rezeki nnti =)

      Delete
  13. alolo tomeinya... jangan jatuh.. patah kaki nanti... hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha3..xpunya, inshaa'Allah lebih berhati2 =)

      Delete
  14. comelnye... fiza nak satu jugak.. mcm mn nak buat doodle ni ye... hhmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. sng je nk buat =) kalau ada software p.t.SAI, m.excel n Photoshop..dah boleh search tutorial kt utube..nnti blajar slow2..sng je kalau bg sy

      Delete
  15. comeiinya.... :D pandai kak azu buat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hak r =) mmg pndai si A.Z ni..terima kasih banyak2 utk beliau

      Delete
  16. ingatkan betul2.. hehe.. doodle je rupanya..

    ReplyDelete
  17. Amboi...kaki belum baik dah ada hati nak merempit! Oh...tajuk je rupanya.
    Doodle yg comel, tp mcm tengah buat aksi superman jer...hehe Tak pakai helmet pulak tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. he3, xdelah =) xpnh lg merempit, ambe tkot mati sia2 ni..xpe..doodle dimaafkn ho3

      Delete
  18. comel la fais
    tahniah utk doodle comel tu
    isi tabung nuffnang sini-churp2

    ReplyDelete
  19. saya penghujung minggu pun tak ada liburan.. hehe

    ReplyDelete
  20. Selamat berhujung minggu juga. Eh kaki tak baik lagi tak boleh nak rempit2 ye. Tahniah dapat doodle tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe..tongkat kan ada..merempit siap dgn tongkat sekali..pun boleh kan ho3 =)

      Delete
  21. merempit kat litar takpe kot.. hihi^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu, tp lg best kalau ada sponsor kn =) nk juga merasa berlumba di litar..

      Delete
  22. Wahh.. best juga sesekali merempit hahaa.. Salam hujung minggu ye Fais.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha3, best tu mmg best, boleh jgak test power jentera..tp xbleh bt sllu la =) salam hujung minggu juga..

      Delete
  23. Merempit juga berfaedah. Tak begitu? Hehe

    ReplyDelete
  24. comel je doddle tu tapi xpandai nak buat..huhu..slmt bhujung minggu :)

    ReplyDelete
  25. amboi dia dpt doodle.. nak jln jln cari aweks ke tu?.. kikikiki

    ReplyDelete
  26. wahhhh.!! comel koot doodle tuu :D

    ReplyDelete
  27. haha.malunye. baru sempat buka blog n BW. ada dialog lagi tu. huhu

    ReplyDelete
  28. bestnya kalau akak pndai buat doodle...comel bangat...

    ReplyDelete
  29. ingt fais ajak rempit td..heheh TB ari2 rmpit..pasni boleh la buh doddle tuh yg comel hehe

    ReplyDelete
  30. comelnya doodle tu fais.. rindu nk konvoi macam dulu. huhu

    ReplyDelete
  31. selamat bukan motor LC135 heheeee, comel doodle ni :)

    ReplyDelete