Fais-SKA

Monday, 20 May 2013

Seni yang Kreatif

Salam dari SKA buat korang semua =). Harap korang sihat-sihat sentiasa (in.sha.Allah). Hari ini ambe rasa rajin pulak nak update blog, bila kepuasan melanda diri, ambe dah tak tahu nak buat ape. Kalau boleh main futsal dan badminton tak pelah jugak, tapi.......tetttttt..hehehe papepun ambe bersyukur =). Ambe ada dua gambar santai nak share dengan korang, hehehehe kreatif jugak la bila tengok. Boleh dikatakan satu hasil seni yang menarik. Hahahaha budak-budak seni faham la kot. Sumber gambar dari mukabuku.

Gambar 1. Hehehehe, ambe dah bagitahu tadi, memang berseni kan. kreatif tak???. Agak-agak korang, kalau bf, gf, tunang, suami, isteri atau teman rapat yang sayangkan korang buat macam dalam gambar tu untuk korang, agak-agak terharu tak??? Mesti korang boleh rasa keromantikannya kan, meleleh je ayaq mata, kan kan kan =). hehehehehe.

Gambar 2. Gambar ni terbaik la, hasil seni yang kreatif. Tak tahu rasa ape, tapi nampak sedap kan cupcake ni =). Orang tua-tua bagitahu, rezeki jangan ditolak, kalau dapat cupcake macam ni. Baca doa makan dulu, lepas tu makan je dengan penuh nikmat hehehehe. Cupcake ni sesuai untuk hantaran pertunangan, perkahwinan atau dihadiahkan untuk orang tersayang, hehehehe =)

Alhamdulillah, tu jelah gambar nak kongsi =). Ambe kagum dengan bakat orang yang berseni ni, kreatif je kan, idea tu mencurah-curah je. Entri santai je kali ni, bermanfaat tak?? hehehehe semoga bermanfaat. Wassalam.


Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

27 comments:

  1. mmg kretif cupcake tu..tp agk2 ad ke org nk mkn??mnyeramkan je =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. he3..sedap la..try la mkan.. :)

      Delete
    2. awk try dlu lps tu sy follow jela ek...kiki

      Delete
  2. tarik nafas dulu panjang panjang..okay..

    1st picture : takde bende lagi sweet ke nak susun..lilin ke..haha
    2nd picture : time nak makan kompem kene tutup mata rapat rapat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha3..pas2 hembuskn nafas slo2..he3 xde lilin kot, sbb da ada lmpu :D kalau makan smbil ttup mata, msti rsa sdap je kan he3..

      Delete
  3. waalaikumussalam..hoho..yo sihat2 ja pun..syukur masih bernafas..
    tunggu satu hari nanti boleh main futsal..kita lawan mahu? hek hek..

    btw yg pertama tu geli..huhu.yang ke 2 lagi geli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah msih bernafas jgak :) ha3..xtkot klah ke nk lawan futsal?? aik??? nana kn suka seni..geli jugak?? ha3..

      Delete
  4. 1st pic Kotor sgt ke rumah diorang sampai bole buat 'seni' mcm ni?
    2nd pic tu rasa nak mkn yg MATA tu, sedapp sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha3..ntah la, yg sy tgok kreatif je :D..semua sdap kt c2..bleh tempah kalau nak he3

      Delete
  5. erk, yang first tu macam .... tak tau nak kata apa.
    cupcake tu ada ke yang nak makan? tak sanggup! ._.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg 1st 2 rmntik..yg 2nd nyum2..he3

      Delete
  6. ei... dua gambar geli.. hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha3..bkan geli..tp kreatif :)

      Delete
  7. Kenapa semua cakap 'geli' ? Bagi sy, first pic tu so kreatif lol. Jarang orang dapat buat. Kuh2. 2nd tu nampak unik. Hehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha3..btol2 :) terbaek la eizz, msti suka lipas neh..

      Delete
  8. 'teringin' nak dapat hadiah cupcake tu. hehe geli la dengan lipas tuu, err fobia =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. he3..in.sha.ALLAH dpt la 2 nati hntran cupcake cam2 dr bakal suami SK :D

      Delete
  9. pasal cupcakes tu , agak2 darurat sangat , baru rela nak makan...bagi ke budak2 pn , diorang x nk makan...haha , mmg cool gila kalau suami or bf kasi cupcakes tu :P

    ReplyDelete
  10. adesss!!!ngeri siot!!!!x lalu den nak makan....kompom gf pengsan kalau bagi buat adiah!!!seni giler!!!hakhakhak!!!

    ReplyDelete
  11. ermmm..mmg xlaaa nk mkn cupcakes tu..tgk pun semacam jer....
    yg lipas tu....terharu laa..tp comfom lpas tu lari jauh2 dr situ..hahaha

    ReplyDelete
  12. memang kreatif..bru pg td jmpa lipas bwk telur. eee geliii
    gambar no rasa tak tergamak nk mkn.. hehe
    awk di tag http://lynathegojes.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html

    ReplyDelete
  13. 1st picture tu yg kreatif. Hahaha,ada seni pada lipas.

    ReplyDelete
  14. kedua2 pic mmg kreatif...lain drp yang lain...

    ReplyDelete
  15. kedua2 pic mmg kreatif...lain drp yang lain...

    ReplyDelete
  16. kreatif! Hehehehe. Lipasss ooo lipasss.

    ReplyDelete
  17. yg lipas tu masih bleh terima..tapi yang cupcake tu macam ngeri je nak makan..euwww..huhuhu..tp apapun mmg kreatif :)

    ReplyDelete
  18. Azimah~ He3 agak2 bilalah darurat 2, tggu jelah suami awk belikan nanti, skali skala bg hdiah unik kt isteri ape slahnya =)

    BroPheonix~ Ha3..try bg dlu, kte tgok gf bro mcm mn.

    Mira~ he3..cupcake yg bisul 2 sedap kn.

    Nina~ lipas unik la..kena bt baik dgn dia..ha3..in.sha.Allah sy join nati =)

    Shameel~ ha3 betol 2..kreatif yg teramat =)

    Latifah~ he3, betol2 =)

    Nies~ he3 mcm suka lipas je..try la bt mcm tu nanti kat suami =)

    kakLisa~ kek 2 design je camtu, tapi sdap =) try bt bg suami mkan..

    ReplyDelete