Fais-SKA

Monday, 27 May 2013

Rehat, Rehat & Rehat Jelah.


Salam dari SKA buat semua =) harap korang sihat-sihat selalu (In.Shaa.Allah). Alhamdulillah masih bernyawa lagi, tapi 2 hari ni badan rasa lemah dan kepala pening je. Tambah pulak tersalah bantal harini, sakit urat-urat tengkuk hahaha. Nak buat something pun terbatas je, takpelah ujiankan penghapus dosa, ni pun kejap je on9. Teringin nak terjah blog korang dan baca entry-entry korang yang ohsem tu. Dapat jugak terapi diri senyum sorang-sorang depan laptop =). Sorilah kalau ambe tak sempat nak terjah blog yang lain, next time deh. Cuaca sekarang ni tak menentu, harap-harap ambe tak demam la, bimbang jugak takut ada effect dengan kaki. Cuba jelah bertahan sedaya upaya agar tak demam. Selasa ni nak kena X-ray dan check kaki kat Hospital Besar Terengganu, korang nak join jum la hehehehe. Harap dapat berita baik dari doktor. Wassalam =)


Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

17 comments:

  1. smga kaki cepat ok ^__^ rasa nak demam letak kool fever...ahaks!! :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...ha3 sy kalau demam biar baik sndri je :)

      Delete
  2. jangan baca entri lama2 kita lagi tahu? haha..gurau ja..
    tak ada kaitan pun..lol

    semoga selasa ni..(*esok la kan) result tu baik..dengar cakap doktor.. ^^
    semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe..entry lama la best =) amin..harap camtu la, trima ksih..

      Delete
  3. tersalah bantal atau tersalah tidur? hehehehe. smoga kaki tak apa2 yg teruk. Selamat berehat. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah la, dua2 betol kot =) amin..tq2

      Delete
  4. salam ziarah. Kalau demam makan ubat banyak2 la yer SKA, semoga dipermudahkan olehNya :)

    ReplyDelete
  5. akak harap semoga semuanya ok.. take care... :D

    ReplyDelete
  6. Salam SKA,
    Semoga segalanya baik...insyaallah, pasti berita baik dari doktor :)
    Take care my friend!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam..trima ksih bro BM, amin..hrap mcm 2 la

      Delete
  7. biasa laa cuaca pon x menentu skarang nih..=)

    smoga dipermudahkan urusan ye..=)
    dan cepat sembuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol 2..amin, trima ksih..=)

      Delete
  8. wah!!!senyum sensorang mesti ingat awek!!!hakhakhak!!!!x pe...ader duet jalan jer...jangan telajak cam haku sudah!!!!!

    ReplyDelete
  9. memang sakit tengkok kalau tersalah bantal.. semoga dapat berita baik dr doktor.. :)

    ReplyDelete
  10. Selamat beristirehat laaa yer =)

    ReplyDelete