Fais-SKA

Sunday, 25 August 2013

Segmen Giveaway fizizaidi With Blogger Awesome!

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum


Selamat bersegmen korang yang sudi menyertai segmen GA yang tidak seberapa ini dan kepada stalker O< jemput join GA ini juga^^..jangan segan-segan..kita berkenal kenalan selain dapat mengikat ukwah sesama blogger.. pepatah ada berbunyi tak kenal maka tak cinta.

Segmen ini available on a month dan fizi mencari pemenang bagi 4 katagori hadiah iaitu 3 helai Jersey dengan tempekkan nama korang pada Jersey..tempek pun bolee, peluang untuk memiliki Simcard TuneTalk yang bernilai Rm35 , 2+ pemenang Top-up untuk hubungan telekomunikasi yang lebih lama dengan orang tersayang dan 2 pemenang bertuah bakal di review oleh BLOG AKU PENGHIBUR tak minat ke blog di review oleh blogger terkenal lagi mesra? rugi woo tak join

   Hanya 5 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog FIZIZAIDI KARYAKU, AKU PENGHIBUR, BLOG MADAH CINTA &amp; PHEONIXCHARLOTTE  Add To Circle Google+ FIZIZAIDI, AKU PENGHIBUR &amp; BLOG MADAH CINTA.
  2. klik iklan penaja di > sini sini sini sini sini sini Termasuk iklan nuffnang pada blog PHEONIXCHARLOTTE tunggu sampai habis loding ye kekawan.
  3. Buat entri bertajuk "Segmen Giveaway fizizaidi With Blogger Awesome!"
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Segmen ini akan tamat pada 19/09/2013 |12:00 malam dan pemilihan pemenang bakal di dipilih oleh Brother Random.org sendiri dan Senarai pemenang akan diberitahu pada 22/09/2013
Apa tunggu lagi, jom meriahkan segmen ini^^


Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

29 comments:

  1. fizi BW disini^^..selamat bersegmen..
    senarai peserta telah di update..good luck bro:D

    ReplyDelete
  2. good luck dear..

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum...hai saya datang dari segmen yang sama....melawat blog awak yang cute...good luck ye :)
    http://diebadhie.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  4. salam KEnal & good Luck.
    done follow.. follow me back maybe.

    http://aquadakauada.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  5. Salam kenal..singgah sini tinggalkan jejak kat kotak follower...dari segmen yang sama..Gud luck!!
    Follow me back:D

    ReplyDelete
  6. salam ukhwah..gudluck ye :)

    http://daisyisland.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  7. salam ukhwah..gudluck ye :)

    http://daisyisland.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  8. Dr segmen yg sm..BW sini
    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum...Singgah BW sini dari segmen yang sama. done follow... http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum, BW dari segmen yg sama. Salam perkenalan & persahabatan. Done follow. Semoga suksess :)
    http://khirkarya.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizadi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  11. hehe.. nak join tapi takut x smpt nak BW n on9 blog lama2 cm dulu.. xlama lagi dah nak masuk u..aish~ harap tenet kat sana ok.. ekkekek ..kalau sama cm matrikss mmg x dpt nak BW..kekekek

    ReplyDelete
  12. selamat bersegmen :).bw dari segmen yg sama. jemput jejalan sini http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    dan join ga nie. ada hadiah menarik menanti anda :)
    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. http://april-in-love.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    berkunjung dari segmen yang sama.. :)

    ReplyDelete
  14. SKA... kak mia balas kunjungan

    http://www.mialiana.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  15. datang dari segmen yg same...
    http://mindakabur.blogspot.com/2013/09/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    datang, komen dan follow blog awak skali.

    ReplyDelete
  16. terjah sini dari segmen yg sama :)selamat bersegmen fais :)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/09/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    ReplyDelete
  17. sya dri segmen yg sama.sya sudah bw blog kamu.jgan sgan bw blog saya plk ya. http://permatacahayailmu.blogspot.com/

    ReplyDelete