Fais-SKA

Monday, 26 August 2013

Terima Kasih Bro "P"

بسم الله الرحمن الرحيم


Alhamdulillah, hadiah sebagai sponsor untuk GA Pheonix dah sampai petang padi =). Tak sangka pula jadi sponsor untuk GA pun dapat penghargaan macam ni. Hehe terima kasih banyak-banyak yup bro Pheonix atas hadiah yang diberi. In shaa Allah lepas ni ambe nak jadi sponsor setia untuk segmen bro haha. Semoga rezeki bro murah dan sentiasa dalam rahmatNya selalu. Baru harini ambe tahu nama sebenar bro Pheonix ni =)..

P/s : Hensem betul la tulisan bro ni, kemas je ambe tengok hehe..kalah tulisan awek-awek kat luar sana.




Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

54 comments:

  1. Tahniah! Betul tu, cantik tulisan dia.

    ReplyDelete
  2. tahniah..oh kalau tulisan ni aq yang baca pun leh cair nie
    hahahaha

    ReplyDelete
  3. thanx buat entry neh...hehehe..neh sebagai tanda penghargaan..yelah aku pon tau bukan senang nak carik sponser bertitik dari situ aku cube buat kelainan memandangkan para sponser blog syamimie&bro s.k.a setuju jadik sponser dah apelah sangat dengan hadiah yang aku bagik nak dibandingkan dengan keikhlasan korang...huhuhuh!!!!memang aku sengaja uji korunk pon..dan aku terharu atas sokongan korunk....x perlu terima kasih kat aku,terima kasih kat diri korang pon dah memadai....adoilah!!tulisan cam cakar ayam ko cakap cantik!!!wakakkakaka....ssshhhttt!!!!dah tau senyap jer tau nama akuh...heheheh....thanx again...

    ReplyDelete
  4. Salam.

    Kemah keming,eh, hehehe :D

    ReplyDelete
  5. memang cantik tulisan adik p tu dik...hihi...
    cik akak ada simpan satu keratan kertas...hihi

    ReplyDelete
  6. kan..dh kata dah tulisan dia kacak hiler..bro p malu2 kucing pulak bila orang tegur..heheh :D

    ReplyDelete
  7. ehehe memang lawa...entah entah org nyer pun jenis kontrol ayu tak?ekeke :p gurau jer bro :)

    ReplyDelete
  8. untung la dapat hadiah. hoho. btw, tahniah :D

    ReplyDelete
  9. tahniah fais.. akhirnya sampai jugak hadiah tu :D
    kemasnya tulisan pheonix

    ReplyDelete
  10. dapat hadiah! tahniah ya ...^^

    p/s: deno boleh swimming kat swimming pool, tapi kat laut tak boleh sbb air ubat tu ada sejenis bahan yang buat deno tak boleh mandi air laut.. huhu

    ReplyDelete
  11. mrs.~ Tq2 =)

    C.Helmi~ Tq2..hak r..mmg cun..

    Am~ tq2..ha3 cair meleleh je..

    K.kathy~ tq kak..

    Bro. P~ he3 sma2, GA bro mmg gempak =) sbb 2 nk jd spnsor..

    K.Lana~ Wkmslam..he3, sy mmg kemas pn :D

    C.Akak~ he3..betol tu kak..

    Fizi~ haha cmtu plak..shy2 cat la ni ye..

    B.Harith~ he3..cntrol macho..sbb dah mmg macho..

    Nad~ he3 =)

    Syuk~ Terserlah kekacakannya kn ha3..

    T.Ceri~ Alhamdulillah..rezeki Allah bg =) tq2..

    Nina~ Tq2..hak r smpai da..hu3 mmg kemah kemin..

    Deno~ Tq2 =) owhh faham2..tq sudi jawab..

    ReplyDelete
  12. sponsor pun dapat hadiah juga ya.. tahniah fais.. :D

    ReplyDelete
  13. wow yang sponsor pn dpt hadiah . . syokk laa . . hee . .
    tahniah fais :)

    ReplyDelete
  14. bestlah sponsor pon dapat hadiah...

    ReplyDelete
  15. ini yang best jadi sponsor ni..boleh dapat hadiah jugak. Tahniah ska :)

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah & Tahniah SKA...ini yang dinamakan rezeki bertambah bila kita ikhlas bersedekah (menaja segmen). Selalunya pemenang aje yang dapat kan..tapi yang ni penaja pun dapat...

    ReplyDelete
  17. waahhh untungnyaaa..tahniah2 :)

    ReplyDelete
  18. bukan selalu dapat tgk tulisan lelaki cantik2..

    ReplyDelete
  19. tu tak tgk tulisan cik nor lagi cantik..haha

    ReplyDelete
  20. salam fais sihat tak ni?wah rezeki tu..kalau sponsor pun dapat hadiah perghhh best2!

    p/s-->wah header ada jalur gemilang ^*

    ReplyDelete
  21. tahniah fais, , , rjin2 join GA yg ada t bole dpt hdiah kalau bertuahkn

    ReplyDelete
  22. murah rezeki org bg hadiah..tahniah :P

    ReplyDelete
  23. Orang berbudi kita berbahasa...itulah sifat yg mulia

    ReplyDelete
  24. tahniah bro...itulah rezeki namanya huhu..niat nak sponsor..sekali dapat hadiah lagi wah...tulisan bro P tu mmg matcho..kemas gitu hahaha~

    ReplyDelete
  25. taniah..best nyer..sponsor dapat hadiah

    ReplyDelete
  26. bestnya dik..... sponsor pun dapat hadiah juga..

    ReplyDelete
  27. wahhahha..gempak ! nank jadik sponser gak ahh ahhaa.

    ReplyDelete
  28. wah..tahniah SKA
    beznye dpt t-shirt..special lg tu
    aritu ms join ga pheonix yumida dpt jug n cawan..beznye! alhamdulillah

    isi tabung Nuffnang SKA kat sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  29. tahniah jgk buat fais..
    npa x tunjuk hdiahnya..hheehe..

    ReplyDelete
  30. As-salam...akak singgah sini..balas follow awak..

    ReplyDelete
  31. dpt ape? dpt ape? kepoci heee

    ReplyDelete
  32. Betul tu. Gila kemas tulisan dia.

    ReplyDelete
  33. wahh.!! macam kak mimie laa :D
    Mohon share hadiah :P :P

    ReplyDelete
  34. seronoknyer dpt hadiah.. apa dalam sampul tu?

    ReplyDelete
  35. hehehe... hari tu sy dapat jugak.. perghh..tulisan dia cntik..kalah tulisan saya.. ekkekeke =D tahniah dpt hadiah =)

    ReplyDelete