Fais-SKA

Wednesday, 21 August 2013

Segmen : 1st Segmen Singgah Blog Saya 2013

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam 14 Syawal dari SKA, harini ambe nak support segmen dari blogger Kak Aida (blog Kisah Si Dairy).


Tujuan segmen ini diadakan :-
Bertujuan untuk memperkenalkan lagi blog Kisah Si Dairy ini kepada rakan-rakan blogger yang lain tentang kewujudan blog ini.Segmen ini juga bertujuan untuk mengeratkan silaturahim antara blogger-blogger disamping menaikkan trafik blog kita sendiri..
Disamping itu juga boleh la saya mengenali dan berkunjung ke blog-blog baru dan juga lama yang sebelum ini tidak pernah menjejakkan kaki ke blog-blog lain kan..

Syarat simple je, nak join klik je banner diatas. Jum sama-sama meriahkan segmen ni =)



Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

23 comments:

  1. selamat bersegmen dik.. mama pun join juga..

    ReplyDelete
  2. wish you the best of luck fais a.k.a S.K.A :D

    ReplyDelete
  3. Thanks ska join and support segmen akak nie..
    nantikan senarai penuh nama peserta untuk blogwalking ye..happy blogging

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen dan good luck fais.. :D

    ReplyDelete
  5. menarik segmen nie.. selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
  6. singgah dan follow sini dari segmen yg sama..
    #453

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    ReplyDelete
  7. again....selamat bersegmen & good luck! >.<

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen yang sama, done follow back.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  9. salam. BW here. kite dr segmen yg sama. done folo sini >.< hepy blogging & segment k..

    http://warnawarnithecolorz.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. balas kunjungan kat sini,done follow you back:)

    ReplyDelete
  11. Hye Assalammualaikum bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan lihat giveaway menarik ! ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    Teddy bear gergasi sebagai tawaran hadiah ! Join lah sekarang ! :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Nak menang dress dari softly shop ? Jom join giveaway ini :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html


    Nak menang RM 50 secara percuma ? Jom join Giveaway ini :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


    Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belaka rugi tak join :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-pencarian-bloglist-setahun-by.html

    ReplyDelete
  12. Rajin nyee orang tuu join segmen sekaranggg ;)
    pape punn goodluck bro :)

    ReplyDelete
  13. balas kunjungan,
    follow sini,
    good luck
    http://www.iuzira.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    ReplyDelete
  14. segmen sama..huhu/..

    http://kataubaid.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013_20.html

    ReplyDelete
  15. rajinnya bersegmen..selamat berjaya..=D

    ReplyDelete
  16. melalui segmen kita byk kenal blogger lain kan? =) slmt bersgmn ^^

    ReplyDelete