Fais-SKA

Wednesday, 21 August 2013

Segmen Gempak Mieza Jhaa K

بسم الله الرحمن الرحيم


Assalamualaikum bloggers.. Akhirnya segmen yang dijanjikan dan ditunggu-tunggu tiba jua. Ini adalah segmen pertama saya yang diharapkan agar segempak tajuknya. Bermula hari ini pukul 1:00 tgh hari dan berakhir pukul 1:00 tgh hari esok. Anda semua dijemput join.

Syarat-syarat penyertaan :
1. Add to circle Google+ Mieza Jhaa K dan like Fanpage Mieza Jhaa K
2. Buat entry bertajuk "Segmen Gempak Mieza Jhaa K"
3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publish entri.
4. Tinggalkan URL entri di kotak komen.

Ganjaran Segmen : 
1. 10 blog bertuah yag dipilih sendiri oleh saya akan direview salah 1 dari entri terbaik mereka. Kepada yang terpilih nanti, sila tinggalkan URL entri terbaik anda.

2. 25 blog yang bertuah berpandukan RANDOM.ORG akan diletakkan di dalam bloglist khas bermula 23 Ogos hingga 23 September 2013. Dan kepada yang bertuah nanti diminta agar meletakkan blog Mieza Jhaa K ke dalam bloglist anda juga.

Jom kita meriahkan segmen ini.



Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

32 comments:

  1. Assalamualaikum buat blogger semua. Terima kasih untuk sokongan yang telah anda berikan dengan meninggalkan komen di entri Zam sebelum ini. Seperti yang dijanjikan, salah seorang blogger bertuah akan mendapat hadiah misteri dari Zam ;D
    Jemput ke ENTRI TERKINI! Senarai Lengkap 110 BLOGGER Yang Berpeluang Mendapat SATU HADIAH MISTERI Dari Zam! untuk menyemak penyertaan anda.
    Pemilihan BLOGGER yang BERTUAH akan dibuat dengan menggunakan RANDOM.ORG, dan akan dimaklumkan dari semasa ke semasa. Untuk memudahkan anda mengetahui keputusan terkini, anda boleh memasukkan blog Zam ke dalam bloglist di blog anda :)
    Akhir kata, thanks again, bloggers!

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen ^^ nad pun join hehe

    ReplyDelete
  3. ehe rajin sungguh join segment...Semoga berjaya saudara :)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sudi join..Sokongan anda amat dihargai.. nantikan keputusannya.

    ReplyDelete
  5. dik... gud luck tau.. mama pun join jugak ni.. mana tahu ada rezeki menepek kat blog mieza... hihi

    ReplyDelete
  6. gud luck bro...krole pon da join huhuhu~kalo ada rezeki dptla tu...kalo bro menang kongsi skit adiah ngan krole ye hahaha

    ReplyDelete
  7. Gudluck...wan pun join jugak. Sama2 mnunggu kputusan. Hehehe

    ReplyDelete
  8. Balam tekukur mengiring tempua,
    Balam di pangkal masuk ke khemah;
    Salam dihulur seiring doa,
    Salam Syawal untuk tuan rumah.

    Jom ke blog Kak Ummi kita pantun-pantun.. ^^,

    http://mamasentimental.blogspot.com/2013/08/segmen-gempak-mieza-jhaa-kpantun-dari.html

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. ha3..xrajin pn =) just support mn yg ada..

      Delete
  10. selamat bersegmen brader... hee :3

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmennnn uiks uiks..!
    Semoga mendapat sambutan yg gempakk gituu, heheee

    ReplyDelete
  12. datang terjah dari segmen yang sama :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/08/segmen-gempak-mieza-jhaa-k.html

    ReplyDelete
  13. xsmpat join..ehehhehexD smga bjyaa!

    ReplyDelete