Fais-SKA

Friday, 30 March 2012

Sehari Bersama Mereka

Assalamualaikum dan Salam 1dunia :)

Malam ni nak Share sikit keseronokan sehari bersama kawan pusing-pusing Negeri Terengganu. Walaupun tak semua tempat kitaorang pergi tapi memang syok la, trip kitaorang penuh dengan gurau senda dan gelak ketawa :) hahahaha..best betol, sebelum ni biasa la, masing-masing sibuk dengan kerja dan urusan peribadi. Fuhhhh!! betuL-betuL dapat release tension..Terima Kasih Kawan (^^,)v

Ni je gambar yang sempat kitaorang snap :) EnjoY!!

Hentian Pertama kitaorang..Beli barang di TerminaL Bas Terengganu
Mahkamah syariah ni law tak silap he3..tak sure sangat

Replica Batu Bersurat

Perpustakaan Awam Negeri Terengganu

My Best friend

Ni atas terminal bas Terengganu, pakcik ni sibuk baiki kasut

kalau tak silap ni kedai kraf tangan, kusyuk toL pakcik ni

Red wings Boh!! :)

sebahagian gerai yg ada kat terminal ni

hehehehe..cantik bas ni, free je naik bas ni :) wat pusing-pusing ganu


Next..Cari barang kat China Town
dslr ni la banyak sumbangkan gambar selain HP sendiri

hehehe santai

driver yang bertauliah :)

lalu depan Taman Syah Bandar

Taman Syah Bandar

gerbang China Town

snap dulu 1 kali :)

Perut dah lapar..jom try selera kampung, nyum3 Budu owhhh Budu..
Bismillahirrahmanirrahim...

minat budu toL mamat ni

sotong bakar..sedap wOOo :)

mekasih abelie belanja makan :) thumbs uP La..

hahahaha licin :)

orang ade bini..pas makan call bini jap..


Last destinasi, kitaorang singgah Kenyir Lake :) nak singgah Masjid Kristal tak dapat, sebab tutup.
moh la kite ke tasik kenyir :)

tak tahu la ni rumah terapung atau kapal

Di penuhi dengan tumbuhan hijau

Sarau yang cantik :)

'SS' hehehe

peace yowww!!!

Cantik betuL permandangan tasik kenyir :) insyaALLAH 1 hari nanti kitaorang pergi lagi


P/s ~ Negeri Terengganu banyak tempat menarik, kami ni anak jati Negeri Terengganu pun tak puas lagi ronda-ronda di Terengganu :) anda yang ingin datang ke negeri kami, sila-sila la ya, banyak tempat yang menarik yang perlu anda lawati, jom tengok gambar bawah ni..

Peace!!!!


Subhanallah | Alhamdulillah | Lailahaillallah | AllahuAkbar...By f@is S.K.A (^-^)

5 comments:

  1. waa.. g tganu dok hello dohc.. hahaa
    bile g ni?
    tour macam foreigner doh gaya dia.. ekeke..!
    syok2.. masa kecik je g kenyir, pastu dok g doh.. teringin gok nok g hoho~

    ReplyDelete
  2. he3 hello2 :p g hri slase lpas :) teman kwan beli brg je..abengoh tmpg la skaki..ha3 foreigner?? well i'm from UK u know :p jom la kte ajok sume g jalan nek bot kt kenyir..syok 2..

    ReplyDelete
  3. jom2... bile2?
    orang cuti tekgi jom kita gi nok? ^^,
    cuti midsem sminggu... jum2!

    ReplyDelete